Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Tekin: Fikstür avantajını değerlendirmek istiyoruz

Kocaelispor’un başarılı kalecisi Harun Tekin, Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarına fikstür avantajını kullanmak istediklerini belirtti.

Kocaelispor’un başarılı kalecisi Harun

TARAFTARIMIZ DA İZLERKEN KEYİF ALIYOR

İlk iki haftada uyum sürecinden kaynaklı sorunlar yaşamıştık, şimdi o süreci atlattık. Süreci atlatırken de iyi sonuçlar alarak yaptık. Güzel bir seri yakaladık ve özellikle son iki haftadır keyif alıyoruz. Taraftarımızın da maçları izlerken keyif aldığını düşünüyorum. Güzel bir uyum yakaladık, iyi bir ortamımız var.

 

RAKİP, KONTRA ATAĞA İYİ ÇIKIYOR

Önümüzde avantajlı olarak göründüğümüz bir fikstür mevcut. İki maç üst üste içeride oynayacağız. Bunu aramızda da konuştuk. Her maçın zorluğu var, Keçiörengücü maçı da çok zor olacak. Karşımızda sistemli oynayan iyi bir ekip var. Kontra atağı iyi oynayan, rahat bir takımla karşılaşacağız. Her maçın hikayesi farklı. Bu maçın da farklı bir hikayesi olacak. Zor geçecek ama galip geleceğimize inanıyorum. İnanıyorum ki taraftarımız da stada gelecek

 

FARKINDAYIZ

Taraftarın beklentileri bize daha fazla sorumluluk yüklüyor. Ben ve takım arkadaşlarım da bunun farkındayız ama futbol bu, lig çok uzun bir maraton. Zorlandığımız zamanlar, tökezlediğimiz bir an olursa o zamanda da taraftarın desteğiyle kalkabileceğiz. Onları her zaman yanımızda, bizim destekçimiz olarak görmek istiyoruz. Böyle olursa yolun sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum.