Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: İzmit merkezde 3 tane hastane kapandı

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı mecliste yaptığı konuşmada İzmit merkezde 3 hastanenin kapandığını söyledi. Ancak isim vermedi

CHP Kocaeli Milletvekili Harun

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, bugün mecliste bir konuşma gerçekleştirdi. Yıldızlı, Kocaeli’yi “Yarım kalmış projeler kenti” olarak tanımlarken, İzmit’te üç tane hastanenin kapandığını söyledi. Bir tanesinin geri açıldığını ifade eden Yıldızlı, kapanan hastanelerin isimlerini vermedi.

BİTMEYEN HASTANELER

Harun Yıldızlı yaptığı konuşmada, “Kocaeli 2 Milyon 80 bin nüfusa sahip, 12 ilçesi olan ama bitmemiş projeleriyle ün kazanan bir ilimiz. Gölcük’te bitmeyen devlet hastanesi, Çayırova’da tabelası gezen dört senedir işlem görmeyen devlet hastanesi, sağlık yönünden ciddi eksikleri olan bir ilimiz.

İZMİT’TE KAPANAN 3 HASTANE

Kocaeli kentinde 2 Milyon 100 bin nüfus var. Ama bitmemiş projeleri sadece onlar değil. Karamürsel’de Tepeköy Göleti, İzmit’te kapanan 3 hastane var, birinin açıldığı söyleniyor. Vatandaşlarımız hastane noktasında ciddi sıkıntı içerisinde. Bu hastanelerin acilen faaliyete geçirilmesi vatandaşlarımız tarafından talep ediliyor” dedi.