Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Alemdar: Türkiye’nin en genç kadrosuna sahibiz

Kocaeli Kadın FK Teknik Direktörü Hasan Alemdar, 3-2 mağlubiyet ile biten Çatalca Belediyespor maçının ardından basına açıklamalarda bulundu. Alemdar başa baş bir mücadele olduğunu ancak uzatmalarda yedikleri şanssız bir gol ile mağlup olduklarını ifade etti.

Kocaeli Kadın FK Teknik

Hasan Alemdar açıklamalarında şunları söyledi: Türkiye’nin en genç kadrosuyuz. Altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncularla 1. Lig’de oynuyoruz. Şu anda Play Off’a kaldık. Rakibimiz Çatalacaspor 30 tane transfer yapan bir ekip. Yabancı ülkeden futbolcu getirdiler. Ona rağmen başa baş mücadele ettik. Milli kalecimiz 43. dakikada sakatlandı ve maça devam edemedi. Daha genç bir kalecimiz ile maçı tamamladık. 2-2’yi yakaladık ama uzatma dakikalarında şanssız bir gol yedik.

KAYSERİ BERABERE KALDI

Maçı kaybettik ama Play Off’tayız ve mutluyuz. Rakibimiz Kayserispor, Şırnak’ta 4-4 berabere kaldı. Önümüzde Sakarya maçımız var. O maçı oynamadan biz zaten Play Off’u garantiledik. Dediğim gibi… Türkiye’nin en genç kadrosuna sahibiz. Sadece ilimizden, altyapımızdan olan oyuncularla çıktığımız kadroyla Kadınlar Süper Ligi için Play Off’ta mücadele edeceğimiz için çok mutluyum.