Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Arabacı: Uyuyanları uyandırmak için geliyoruz

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi İzmit Dernekler Yerleşkesi’nde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede konuşma yapan Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı, “Memleketteki bütün uyuyanları uyandırmak için geliyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Kocaeli İl

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi İzmit Dernekler Yerleşkesi’nde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Hasan Arabacı’nın yeniden aday olduğu kongrede 330 delege oy kullandı. Seçim sonrası 25 kişiden oluşan il yönetim kurulu ve 28 kişiden oluşan üst kurul delegeleri belli oldu. Kongreye Genel Başkan Davutoğlu’nun yanı sıra Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Deva Partisi İl Başkanı Zeynep Sudan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK’lar, parti üyeleri katıldı.

“CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ”

Divan başkanlığını Ömer Ünal’ın üstlendiği kongre İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Kongrede ilk olarak konuşmasını gerçekleştiren Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını kutladığımız bugünlerde Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Biz hiçbir zaman ne milli değerlerimizden ne de cumhuriyetin bize getirmiş olduğu değerlerden vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Bugün Mescid-i Aksa’da yaşanan zulmü içimiz acıya acıya izliyoruz yaşanan zulmün durması için yetkililerden bir adım atmasını istiyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Bu tarihe kadar kapsamlı çalışmalar yürüyoruz. Partimizin kurulduğu günden bu yana çalışmalarımızı aynı şekilde ilerletiyoruz. Memleketteki bütün uyuyanları uyandırmak için buradayız buraya geleceğiz” dedi.

“KOCAELİ İLE BAĞIM HİÇBİR ZAMAN KOPMADI”

Ardından söz alan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, “Genel seçimlerden çıktık. Seçim öncesi 6’lı masa kurduk seçimlere gittik. Elimizden gelen mücadeleyi verdik. Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı karşıda. Devletin tüm kaynaklarını kullanarak seçim aldılar. Yönetemiyorlar. Biz 4 yıl önce kurulmuş bir partiyiz. 4 yıllık süreç içerisinde çok ciddi emekler verdik. Her etnik yapıdan, her kitleden görüşe ihtiyacımız var. Bayrağı taşıyan bütün teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte ayrılan arkadaşlarımız oldu yeni katılan arkadaşlarımız oldu aramıza. Ben 35 yıldır Kocaeli’de yaşıyorum. Kocaeliliyim ben, Kocaeli ile bağım hiçbir zaman kopmadı, kopmayacak. Zamanımız büyük bir kısmını ne kadar Ankara’da geçiriyor olsak da ben buralıyım” dedi.

“BU SEÇİMLERDE ÇOK İYİ ÇALIŞACAĞIZ”

Sözlerini sürdüren Demir, “Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimlerde çok iyi çalışacağız. Nerede kimle seçim alınıyorsa baskın yapın biz de elimizden geleni yapalım. Sayın Kılıçdaroğlu’na da çok teşekkür ediyorum süreç içinde hepimizi bir arada tuttu. Sağcısı, solcusu, muhafazakarı, ülkücüsünü bir arada tutmak için emek verdi. Süreç içerisindeki emekleri için kendisine çok teşekkür ediyorum, bir teşekkürü de kendi Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu için etmek için 50 yıllık parti misyonunu bir kenara bırakarak elinden geleni yaptı” dedi.

HASAN ARABACI’NIN LİSTESİ

Yunus Emre Polat, Fathi Özlü, Zeynep Ceylin Ecer, Adem Tabil, Mevlüt Muratoğlu, Sevil Koçbora, Birsen Öztürk, Ahmet Çetinkaya, Ali Can Karakaya, Müyesser Arabacı, Hanife Deniz, Haluk Akyol, Sema Bozaba, Çetin Kılıç, Emre Karatekin, Hasan Koral, Serkan Çolak, İsmail Aydın, Yeşim Yener, Engin Deniz, Murat Özdemir, Mustafa Bal, Saim Durulmuş, Metin Palabıyık, Mehmet Balık