Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Bitmez’in B Planı varmış: Saadet Partisi’ne transfer yapılacağı iddia edildi

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi sonrasında Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin birlikte oluşturduğu grubun düştüğü biliniyordu. Ancak DP İzmir Milletvekili Salih Uzun’un transfer edileceği iddia edildi.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmanın hemen sonrasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmasının ardından dün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

SALİH UZUN İDDİASI

Bitmez’in vefatının ardından Saadet Partisi ile Gelecek Partisi’nin 40 kişiyle kurdukları TBMM grubu Bitmez’in ölümüyle 39’a düşmüş ve grubun düştüğü biliniyordu. Yaşanan gelişmelerden sonra önemli bir iddia geldi ve Saadet Partisi’nin Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’u transfer edeceği öne sürüldü.

B PLANI

Oda TV’den Talha Özmen’in haberine göre, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in yaklaşık iki ay önce katıldığı bir ilçe divan toplantısında olası bir grup düşmesi durumunda yapılacak hamleye dair ipuçları verdiği ve toplantıda B planlarının olduğunu ifade ettiği iddia edildi. Özmen haberinde, Saadet ve Gelecek Partisi’nin, ilk olarak Demokrat Parti ile görüşmeye hazırlandığı iddia ederken DP’nin karara ne yanıt vereceğinin bilinmediği ifade edildi.