Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Bitmez’in yıllar önce yaptığı konuşma gündem oldu!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in 8 yıl önce yaptığı bir konuşma tekrar gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 2024 Bütçe Görüşmelerinde konuşmasının ardından fenalaşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, 14 Aralık Perşembe günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bitmez, İstanbul Fatih Camisi’nde 15 Aralık Cuma günü düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

BÜTÇE GÖRÜŞÜLÜYOR

TBMM’de ise bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bugün mecliste Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının bütçeleri görüşülecek. İki Bakanlığın yanı sıra Yükseköğretim Kurulu, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, Yükseköğretim Kalite Kurulu ve 27 üniversitenin bütçeleri de ele alınacak.

HELAL 2 VE HARAM 3

Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinin görüşüldüğü sıralarda Hasan Bitmez’in 2015 yılında Eğitim Bir Sen 5’inci Olağan Kongresinde yaptığı bir konuşma tekrar sosyal medyada gündem oldu. Erbakan’dan alıntı yapan Bitmez’in “2+2’nin 4 ettiğini Milli Eğitim Bakanlığı okullarda insanlara öğretmeli. Ama helal 2’nin haram 3’ten daha büyük olduğunu öğretmek eğitimcilerimizin işidir. Bu şuuarla çalışmamız gerekir” sözleri sosyal medyada gündem oldu.