Hasan Hatipoğlu: Stada yabancı olmasam da çok da oynayamadım

Kocaelispor iki sezon önce anlaşan ancak Erzurum kampında antrenman esnasında çok şanssız bir sakatlık geçirerek sadece ligin son haftasında Adanaspor’a karşı oynayan Hasan Hatipoğlu Nokta Gazetesi’ne konuştu.

Hasan Hatipoğlu: Stada yabancı olmasam da çok da oynayamadım

Iğdır Futbol Kulübü’nde forma giyen Hasan bu sezonki hedeflerini ve Kocaelispor günlerini şu şekilde aktardı: 2 sezon önce anlaştığım Kocaelispor’da kampta sakatlık yaşadım. Kocaeli Stadı’nda sezonun son maçını oynadım, başka da forma giyemedim. Bu stada çok yabancı olmasam da çok da oynayamadım açıkçası.

"BU LİGDE DURAN TOPLAR ÇOK ÖNEMLİ"

Derince maçı bizim için keyifli geçti. İyi mücadele ettik ve iyi oynadık. Allah’a şükür bu ligin üstünde bir takımız. Mücadele olduğu sürece kalitemiz de ortaya çıkıyor. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup hedefimize ulaşacağız. Bu ligde en önemli konulardan birisi duran toplar. Kapanan takımları bu şekilde açarak aşabilirsiniz. Bugün de ilk golü atmak bana nasip oldu. Gerisi de geldi. Derince’ye bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

"8 PUAN FARKTAN BURALARA GELDİK"

12-13 yıl önce bu ligde oynamıştım. Aslında lige yabancıyım. Özellikle bizim grup daha zorlu. Bir yandan iyi bir yandan değil. 8 puan farktan geldik ve güzel bir hava yakaladık. Bir sonraki maçımızda Amed ile karşılaşacağız. Kesinlikle zor bir maç olacak. Ne kadar kaliteli olursan ol her takıma konsantre olmak, mücadele etmek zorundasınız. Bizim de ligi şampiyon göğüsleyebilmemiz için kesinlikle mücadeleden taviz vermememiz gerekiyor.

"KOCAELİSPOR’A FAYDAM OLMADI, AMA?"

Kocaelispor’da sakatlandıktan sonra rehabilitasyon dönemim çok iyi geçti. Kocaelispor’a faydam olmadı ama bir sonraki sezon Pendikspor ile çok güzel bir şampiyonluk yaşadık. Iğdır’da da iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Allah sakatlık vermesin. Iğdır’da ortamımız güzel. Deneyimli futbolculardan kuruluyuz. Herkes birbirini anlayabilecek kapasitede. Galibiyetler gelince her şey daha güzel oluyor. Zaten Iğdır’da futboldan başka bir şey düşünmüyorsun, arkadaşlığımız da iyi olduğu için bu da sahaya pozitif yansıyor.