Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hatayspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 18.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, Atakaş Hatayspor’un konuğu olacak. Siyah-beyazlılar, son maçlarında yaşadıkları mağlubiyetin ardından Hatayspor karşılaşmasına 11 eksikle çıkacak. Bu zorlu mücadeleyi Kadir Sağlam’ın yöneteceği maç öncesinde 5 oyuncu kart ceza sınırında bulunuyor. Futbolseverler, Hatayspor – Beşiktaş maçının canlı yayın bilgisi, saati ve muhtemel 11’leri merakla bekliyor.

Hatayspor – Beşiktaş Maçı Detayları:

Beşiktaş, sezonun 18. haftasında Hatayspor ile Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. 25 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan mücadele, beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Muhtemel 11’ler:

Hatayspor: Erce, Kerim, Kilama, Maksimovic, Matondo, Görkem, Bashiru, Aburjania, Dadashov, Strandeberg, Rivas.

Beşiktaş: Mert, Onur, Colley, Amartey, Masuaku, Amir, Demir Ege, Salih, Rebic, Muleka, Cenk.

Fred Belirsizliği:

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın ayrılmasının ardından altyapı antrenörü Serdar Topraktepe’nin sahaya çıkacağı belirtildi. Ayrıca, tedavisi süren Gedson’un durumu maç öncesinde netlik kazanacak.

Sarı Kart Cezası Sınırındaki Oyuncular:

Beşiktaş’ta Mert Günok, Necip Uysal, Salih Uçan, Arthur Masuaku ve Tayfur Bingöl, bu maçta sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve bir sonraki haftada oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecekler.

Hazırlıklar Tamam:

Beşiktaş, Hatayspor ile oynayacağı mücadeleye 11 eksikle giderken, takımın mücadele öncesi yaptığı hazırlıklar tamamlandı. İdmanda eksik oyuncuların yerine genç ve yetenekli isimlerin sahaya çıkması bekleniyor.

Rekabet Eşitlik İçeriyor:

İki takım arasında bugüne dek oynanan 6 lig mücadelesinde eşitlik hakim. Beşiktaş ve Hatayspor, 2’şer galibiyet almış, 2 maç ise berabere sonuçlanmıştır. Siyah-beyazlılar, bu önemli mücadelede taraftarlarına galibiyet hediye etmek için sahaya çıkacak. Futbolseverler, bu çekişmeli mücadeleyi heyecanla bekliyor.