Hatipoğlu tepkisi: Fevzi Canbaz istifa etti

Azmi Cihat Hatipoğlu’nun İYİ Parti’den Körfez Belediye Başkan adayı gösterilmesi sonrası meclis üyesi Fevzi Canbaz istifa etti.

Hatipoğlu tepkisi: Fevzi Canbaz istifa etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün TBMM’de gerçekleşen İYİ Parti Grup toplantısında İYİ Parti’nin Körfez Belediyesi ve Dilovası Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Körfez Belediyesine MHP’den transfer edilen Azmi Cihat Hatipoğlu aday gösterilirken Dilovası Belediyesi'ne ise Emin Yılmaz Başkan adayı gösterildi. Adayın açıklamasından kısa bir süre sonra kurucu ilçe yöneticilerinden Mustafa Sinanlıoğlu istifa etti.

“GÖREVİMDEN AYRILIYORUM”

Günboyu Hatipoğlu ismine tepki gelirken Hatipoğlu ismine karşı olduğu bilinen Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi İYİ Parti Meclis grup başkanvekili Fevzi Canbaz görevlerinden istifa etti. Canbaz yaptığı istifa açıklamasında, “Dört buçuk yıldır Kocaeli Büyükşehir ve Körfez İYİ Parti Belediye meclis üyeliği grup başkan vekilliğini yapmaktayım. Gördüğüm lüzum üzerine, kendi rızam ve isteğim doğrultusunda görevimden ayrılıyorum. Birlikte çalıştığım tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve İYİ Parti teşkilatlarına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Kamuoyuna saygı ile bildiriyor, tüm Kocaeli ve Ķörfez halkıma esenlikler diliyorum” dedi.