Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydar Akar’dan seri ziyaretler

Mayıs ayında annesini kaybeden, bir süredir aile üyelerinin yaşadığı rahatsızlıklarla mücadele eden TBMM önceki dönem Başkan Vekili Haydar Akar yüzünü gösterdi.

Mayıs ayında annesini kaybeden,

TBMM önceki dönem Başkan Vekili, CHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar, 24 Mayıs 2024 tarihinde annesi Emine Akar’ı kaybetmişti. Annesinin vefatı öncesinde de, hem annesinin hem de babasının sağlık problemleriyle mücadele eden Haydar Akar, bir süredir kendi köşesindeydi.

AKTAŞ VE CANTÜRK

CHP’li Haydar Akar önceki gün seri ziyaretler gerçekleştirdi. Akar ilk olarak Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Akar’ın adresi Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Cantürk oldu.

KOCAMAN

Maşukiye’de ikamet eden Haydar Akar, ilk siyasi ziyareti ise AK Partili bir belediye oldu. İlçesi Kartepe’nin belediye başkanı Mustafa Kocaman’ı makamında ziyaret eden Haydar Akar, hayırlı olsun dileklerini iletti.

BÜYÜKAKIN

CHP’li Haydar Akar’ın aynı günkü son durağı ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi oldu. Akar, Başkan Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.