Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI EN YENİ RESİMLİ: 19 Temmuz Anlamlı, Uzun, Kısa, Hadisli Hiç Görülmemiş Cuma Mesajları 2024! Yeni Cuma Mesajları Sözleri

19 Temmuz Cuma günü sevdiklerinin cumasını kutlamak isteyen vatandaşlar araştırmaları hızlandırdı. Birbirinden anlamlı ve hiç görülmemiş cuma mesajları araştıran vatandaşlar için en farklı mesaj örnekleri geldi. Müslümanların ilgi gösterdiği çiçekli cuma mesajları geldi. İşte ayetli, dualı, hadisli, farklı cuma mesajları..

19 Temmuz Cuma günü

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği farklı cuma mesajları geldi. 19 Temmuz Cuma günü sevdiklerinin cumasını kutlamak isteyen vatandaşlar birbirinden güzel örnekleri inceledi. Hayırlı Cumalar temalı mesajlarını hazırlayan vatandaşlar iyi dileklerini sundu. İster uzun ister kısa çiçekli cuma mesajları paylaşmak isteyenler için güncel örnekler geldi. Yazılı, dualı, hadisli, ayetli cuma mesajları örnekleri sizler için derlendi. İşte 19 Temmuz cuma gününe özel Whatsapp, SMS, Facebook ve Tiktok hesaplarında paylaşılabilecek hiç görülmemiş cuma mesajları..

HİÇ GÖRÜLMEMİŞ CUMA MESAJLARI

Rabbimiz! Bizi doğru yola ilettikten sonra, kalplerimizi eğriltme. Bize tarafından rahmet bağışla. Lütfu en bol olan Sensin.” Al-i İmran Suresi -8-

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günkü dualarınız kabul olsun cumanız mübarek olsun!

Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah’ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz(Cuma suresi 9-10)

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

UZUN, KISA, ANLAMLI FARKLI CUMA MESAJLARI

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

Ümmetin, milletin Cuma’sı hayırlara vesile olsun. Allah, namaz ve dualarımızı yüce katında makbul kılsın. Hasta kullarına şifa buyursun. Zordaki kullarını selâmete ulaştırsın. Bizi görünür, görünmez her sıkıntıdan kurtarsın ve korusun. Hayırlı cumalar

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar. (8)

Cuma gününüzü tebrik eder, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Mevladan niyaz ederiz. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

İsyanınız nefsinize, İtaatiniz Rabbinize olsun. Rabbim bizi nefsine isyan eden ve Rabbine itaat eden kullarından eylesin inşallah. Hayırlı Cumalar, Allah’ın Selamı ve Rahmeti üzerinize olsun.