Hayrettin Gürsoy Türkiye finallerine galibiyetle başladı! “1-0”

İlimizi Okullar Arası Erkekler Futbol Türkiye finallerinde temsil eden Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi, Türkiye finalleri ilk maçında şampiyonluk adayı Trabzon yss ana1-0 mağlup etti.

Hayrettin Gürsoy Türkiye finallerine galibiyetle başladı! “1-0”

Bu sezon harika bir performans ortaya koyan Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi Erkek Futbol takımı ilimizi Türkiye 8’li finallerinde temsil ediyor. Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi Liseler yani Genç Erkekler Türkiye yarı finallerinde ilimizi Düzce grubunda temsil etti. İlk maçında Bartın’ı 10-0, ikinci maçında geçen yılın finalisti Samsun’u 2-0, üçüncü maçında da Tokat’ı 2-0 mağlup eden ekibimiz grup lideri oldu. Diğer Grup ikincisi Denizli’yi de 1-0 mağlup eden yeşil siyahlılar gol yemeden Türkiye finallerine katılmaya hak kazandık

Hayrettin Gürsoy Türkiye finallerine galibiyetle başladı! “1-0” - Resim : 1

SON 8’DE ONLAR DA VAR

Antalya’daki Türkiye finallerine sekiz takım katıldı. İstanbul 1 ve İstanbul 5 ile Trabzon takımlarının yer aldığı sert grupta ilk maçına çıkan yeşil siyahlılar Trabzonspor’un alt yapısından kurulu oyuncuların yer aldığı Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’ni 1-0 mağlup etti. Antalya Lara’da konaklayan ve Muratpaşa’da maçlarını oynayan Hayrettin Gürsoy’un golünü Muharrem kaydetti. Ekibimiz bugün (Salı) saat 14.30’da İstanbul şampiyonu, Beşiktaş’ın alt yapı futbolcularından oluşan İstanbul İnönü MTAL ile karşılaşacak.

Hayrettin Gürsoy Türkiye finallerine galibiyetle başladı! “1-0” - Resim : 2

KAZANIRSA EN İYİ 4 TAKIMDAN BİRİSİ OLACAK

Üçüncü maç ise Eyüpspor’un alt yapı takımı oyuncularının yer aldığı İstanbul Haluk Ünder Lisesi ile olacak. Temsilcimiz bugünkü maçı da kazanırsa Türkiye’nin en iyi 4 okulu arasına adını yazdıracak. Diğer grupta Giresun, Şanlıurfa, İstanbul 2 ve Samsun takımlarının yer alıyor. Kocaelispor ve Belediye Derincesporlu futbolcuların yer aldığı Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’nin takımını Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Yaşar koordine ediyor, Ferhat Atmaca ve Hakan Tan çalıştırıyor.

Hayrettin Gürsoy Türkiye finallerine galibiyetle başladı! “1-0” - Resim : 3

Hayrettin Gürsoy Türkiye finallerine galibiyetle başladı! “1-0” - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ