Hayrettin Nuhoğlu: Akşener’in muhatap olduğu olaylar sinirlerini bozdu

Nokta TV ekranlarında önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti kurucularından GİK (Genel İdare Kurulu) Üyesi Hayrettin Nuhoğlu, “6’lı masa için talebimiz çok açıktı. Genel başkanımız muhatap olduğu olaylar, kendisinin sinirini bozdu” dedi.

Hayrettin Nuhoğlu: Akşener’in muhatap olduğu olaylar sinirlerini bozdu

Nokta TV ekranlarından yayınlanan Ruhittin Sönmez ile Geniş Açı programının bu haftaki konuğu İYİ Parti kurucularından Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hayrettin Nuhoğlu oldu. Nuhoğlu, İYİ Parti’nin 6’lı masa sürecini anlattı.

“ÖNEMLİ PROGRAMLARA İMZA ATTIK”

İşte Hayrettin Nuhoğlu’nun açıklamalarından satır başları: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, bütün ülkeyi birkaç defa dolaştı. Ayrıca iki defa da İstanbul’da vatandaşları dinlediğimiz önemli programlara imza attık.

Hayrettin Nuhoğlu: Akşener’in muhatap olduğu olaylar sinirlerini bozdu - Resim : 1

“ANKET ŞİRKETLERİ…”

Ardından 2022 yılının sonunda bir araştırma şirketi tarafından yapılan ankette İYİ Parti’nin oy oranının yüzde 20 seviyesine çıktığını gördük. Birçok araştırma şirketi de bu oy oranlarına yakın rakamlar verdiler.

“OTURUP KALKMA SÜRECİ YAŞADIK”

Partimizin kurultay sürecine gelmesine neden olan bazı sıkıntılar yaşadık. Geçen sene Mart ayı başında masaya bir oturup kalkma süreci yaşadık ve bunu tam anlatamadık.

“KAZANACAK ADAY VURGUSUNU YİNELEDİ”

Masanın oluşma sürecinden itibaren Genel Başkanımız Akşener ‘Kazanacak aday’ vurgusunu sürekli yineledi. Ayrıca masadan kalkma sürecinden önce de çok önemli toplantılar oldu.

“KARARI TEK BAŞINA ALMADI”

6’lı masa için talebimiz çok açıktı ama ne yazık ki masada aynı anlayış yoktu. Genel başkanımız verdiği büyük emekler verip, sonucunda muhatap olduğu olaylar, kendisinin sinirini bozdu. Süreç sonunda da çok haklı taleplerimiz kabul görmedi. Akşener masadan kalkma kararını bizlere danıştı, tek başına karar almadı.

“AKŞENER FİKİRLERİ ÖNEMSER”

Masaya dönüş kararını da başkanlık makamı ile beraber aldı. Sayın Akşener istişareyi sever, fikirleri önemser. Bu yüzden her ihtiyaç duyduğunda başkanlık makamını toplantıya çağırır. Ne yazık ki bu süreci vatandaşlara tam olarak anlatamadık.”

Kaynak: HABER MERKEZİ