Hazırlan Kocaeli: Hem soğuk var hem de yağmur!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmeye göre Kocaeli'de yeni haftada yağmurlu hava hakim olacak. Sıcaklık ise 7 dereceye kadar düşecek.

Hazırlan Kocaeli: Hem soğuk var hem de yağmur!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesine göre, Kocaeli'de bu hafta yağmur hakim olacak, sıcaklıklar ise 7 dereceye kadar inecek. Yeni haftanın ilk gününde sağanak yağışın beklendiği Kocaeli'de, Çarşamba ve Perşembe termometrelerin gündüz 7 dereceye; Cuma günü ise gece 1 dereceye kadar inmesi bekleniyor.

SICAKLIKLAR BİR ANDA DÜŞECEK

Kocaeli'de yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi günü sıcaklık gündüz 17, gece ise 11 derece olacak ancak sağanak yağış var. Salı günü sıcaklığın bir anda 9 derece birden düşerek 8 dereceye kadar inecek ve kuvvetli olması beklenen yağmur yüzünü gösterecek. Hafta ortasında sıcaklığın 7 dereceye ineceği ilde, akşam saatlerinde ise 6 derecelik sıcaklık beklenirken, yağmur olması tahmin ediliyor.

SADECE PERŞEMBE YAĞIŞ YOK

Hafta boyunca yağmurun olmadığı tek gün olarak görünen Perşembe günü ise sıcaklık Çarşamba gününde olduğu gibi gündüz 7 derece, gece ise 3 derece olacak. Haftanın son mesai günü olan Cuma günündeyse özellikle akşam saatinde sıcaklık gündüz saatine göre 7 derece azalacak ve 1 dereceye kadar inecek. Cuma günü gündüz saatlerinde 8 derece sıcaklık beklenirken, yağmurun olması bekleniyor.

Hazırlan Kocaeli: Hem soğuk var hem de yağmur! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ