Hazırlanın: Kuvvetli geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7 Aralık hava tahmin raporunu paylaştı. Rapora göre, Kocaeli’de ve çevre illerin yanı sıra Yalova, Antep ve Kilis’te kuvvetli yağış ve sağanak bekleniyor.

Hazırlanın: Kuvvetli geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre, birçok ilde kuvvetli yağış ve sağanak beklenirken, sıcaklıkların da 2-4 derecenin üzerinde azalması bekleniyor.

YURT GENELİ PARÇALI VE ÇOK BULUTLU

Yapılan değerlendirmede yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Tokat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÖĞLEDEN SONRA KOCAELİ'DE OLMASI BEKLENİYOR

Bugün öğleden sonra Kocaeli, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Antalya, Gaziantep ve Kilis ile Bursa ve Balıkesir çevrelerinde Çanakkale'nin doğu ilçelerinde akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege ve Doğu Akdeniz ile çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

KOCAELİ’DE HAVA NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmeye göre ilimizde hava sıcaklığının en yüksek 13, en düşük ise 10 derece olması beklenirken, nem oranının en yüksek yüzde 96, en düşük ise yüzde 90 olacağı meteoroloji tarafından açıklandı. Kocaeli’de rüzgarın kuzeybatıdan ve saatte 4 kilometre hızla esmesi tahmin ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ