Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Her ay hesaplara yatacak! Beklenilen haber geldi

İhtiyaç sahibi vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Birçok kişi ağustos ayı ödemelerini merak ediyordu. Detaylar ortaya çıktı.

İhtiyaç sahibi vatandaşları yakından

Birçok vatandaş, aile destek ödemesi uzatıldı mı, kaç ay daha sürecek ya da ağustos ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak sorularının yanıtını merak ediyordu. Konuyla ilgili bir açıklama, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından yapıldı. Yaklaşık 2 yıldır uygulanan aile destek programı ödemelerinin kesilip kesilmeyeceği, ne zamana kadar ödeneceği merak konusu oldu. Pek çok kişi de aile destek ödemesi uzatıldı mı diye sormaya başladı.

UZATILDI MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından birtakım açıklamalarda bulundu. Ekonomik gelişmelerle ilgili konuşan Erdoğan, bir de dar gelirli ailelere özel açıklama yaptı. Böylece, aile destek ödemesi uzatıldı mı diye soranlar için de önemli bir bilgi gelmiş oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, Aile Destek Programı’nın 2024 yılının sonuna kadar uzatıldığını duyurdu.

Aile destek ödemesi uzatıldı mı sorusunun cevabı da böylece verilmiş oldu. Ancak pek çok vatandaş ağustos ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak diye merak etmeye başladı. Konuyla ilgili de açıklama yapıldı.

AĞUSTOS AYI AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile destek ödemesi ne zaman yatacak diye merak edenler için ile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın açıklaması dikkat çekti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu,
Sıradaki Haber BDDK’dan kredi ve banka kartları hakkında yeni karar!