Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hereke Stadı’ndaki futbol terörü sürüyor!

Spor Kenti Kocaeli! Bu cümle ne kadar geçerli? Ancak iş icraata geldiğinde sorumluların seyirci kaldığı sorunlar ne olacak? İşte size Hereke Stadı’ndaki acı tablo.

Spor Kenti Kocaeli! Bu

KEÇİ, ÇAPRAZ BAĞI BIRAKIR!

Daha önce de sık sık Hereke Erkin Akkaş Stadı’ndaki dramı dile getirdik. Haberlerimizde yetkilileri göreve çağırdık. Ancak nafile..! Adeta kan ağlayan bu statta bırakın top oynamak, yürümek bile başlı başına bir iş. Tekrar ediyoruz. Hereke Stadı’nda keçiyi koştursanız menisküs, hayvan çaprazı bırakır!

BU STATTA FUTBOL OYNAMAK İSTEMİYORLAR

Hereke Yıldızspor’un A takımı ve alt yapı takımlarındaki futbolcuların bir çoğu eklem ve kasık sakatlıkları yaşıyor. A takımdan iki futbolcu Ahmet ve 18 yaşındaki Ege’nin çapraz bağları koptu. Futbolcular burada oynamak istemiyor, antrenörler burada takım çalıştırmak ve futbolcuların vebaline girmek istemiyor.

KAFANIZI ŞU KUMUN İÇİNDE ÇIKARIN

Hereke Stadı’ndaki fiyaskoları sürekli dile getiriyoruz ancak karşılık bulamıyoruz. Sadece zemin değil. Soyunma odalarının da hali perişan. Küçücük soyunma odasında sıkış tıkış soyunan sporcular sıra ile elbiselerini asıyor. İçerisinin ağır kokusu da cabası! Yöneticiler ve kentin idarecilerine sesleniyoruz Madem bir stat yaptınız ya da bir spor tesisi yaptınız, ilgilenin! Artık kafanızı şu kumun içinden çıkarın ve Hereke Stadı’nda neler olup bittiğine bakın!