Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Herkes oradaydı o yoktu! Kriz devam mı ediyor?

Meclis üyeleri tarafından Körfez Kuzey Mahallesinde hazırlanan seçim irtibat bürosu açılışına Başkan Adayı Tayfun Balıkçı katılmadı

Meclis üyeleri tarafından Körfez

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kala siyasi partiler saha çalışmalarını hızlandırdı. Meclis üyesi adaylarının da belli olması ile birlikte seçim irtibat bürosu açılışları da yapılmaya başlandı. Dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe örgütünün meclis üyesi adayları Kuzey Mahallesinde seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleştirdi.

HERKES ORADAYDI O YOKTU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko’nun da katıldığı açılış törenine CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı katıldı. Meclis üyeleri tarafından hazırlanan irtibat bürosunun süslemeleri Tayfun Balıkçı’nın fotoğrafları ile yapıldı. Ancak meclis üyesi listesinden memnun olmadığı bilinen Balıkçı, büro açılışına katılmadı.

LİSTE KRİZİ

Meclis üyesi listesi hazırlandığı dönemde birinci sıra meclis üyeliğine ön seçim sürecinde Emirşah Torun’u destekleyen Erkan Uygun’un yazılmasına karşı çıkan Balıkçı’nın adaylıktan çekileceği iddia ediliyordu. Ancak daha sonra yapılan ikna çalışmalarında liste üzerinde anlaşmaya varıldı.

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Akp tarafından Reco abisi görevlendirilmişti Akp nin kazanması için Tayfun Balıkçının aday olması lazımdı Reco abisi de parasına kıyıp gereğini yaptı
    Şimdi de aldığı görevi yerine getiriyor
    Yani chp kaybetmeli akp kazanmalı oyununun gereğini yapıyor
    Gariban chp li üyelerin umutları birkez daha heba edildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl
Sıradaki Haber MHP duyurdu: 9 ilçe yönetimi feshedildi