Hillsman: 'Tüm takım birbirini destekledi'

Normal sezonda 28 maçta görev alarak takıma 595 sayılık katkı veren, ligin en çok sayı üreten, en çok ribaunt alan ve verimlilik puanı en yüksek ismi olan Amerikalı oyuncu Khaalia Hillsman, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

Hillsman: 'Tüm takım birbirini destekledi'

KENDİMİZİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ

Arada iyi dinlendiklerini ifade eden Amerikalı yıldız şu şekilde konuştu: "Takımda iletişimimiz çok iyi. Tüm takım birbirini sezon boyunca tüm maçlarda destekledi. Bu da başarımızın en büyük sırrıydı. Bu da bizi sıralamada önemli yere koydu. Play-Off’ları bir an önce oynamayı bekliyoruz. Bu ara bizim dinlenmemizi sağladık. Kendimizi göstermek ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz."

Hillsman: 'Tüm takım birbirini destekledi' - Resim : 1

İÇİMİZDE ÇÖZDÜK

Yabancı oyuncuların normal sezon sonunda bir an önce yurtlarına dönme isteğiyle ilgili soruya ise Hillsman, "Dışarıda birçok sorunumuz oldu ama hep beraber kalarak saha içinde çözmeye çalıştık. Bu takımın bir parçası olmaktan çok mutluyum. Hiç öyle bir düşüncem yok. İlk 4'te bitirdik ama önemli değil. Rakibimiz kimse onunla oynayacağız. Bir an önce oynamak için sabırsızlanıyoruz." yanıtını verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ