HIRVATİSTAN ARNAVUTLUK KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Hırvatistan Arnavutluk Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

EURO 2024 heyecanı devam ediyor Hırvatistan Arnavutluk ilk 11 belli̇ oldu Hırvatistan Arnavutluk maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HIRVATİSTAN ARNAVUTLUK KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Hırvatistan Arnavutluk Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Avrupa Şampiyonası B Grubu’nda ikinci maçlar başlıyor. Hırvatistan gruptaki ilk maçında İspanya’ya ilk yarıda yediği gollerle yenilmişti. Daha dirençli bir Hırvatistan görmeyi beklerdim. İspanya maçının ikinci yarısında bazı pozisyonlar üretip Bruno Petkovic’in ayağından bir de penaltı kaçırsalar da direnç anlamında beklentilerin altında kaldılar. Arnavutluk ise güçlü İtalya’ya karşı henüz ilk dakikada öne geçse de ilk yarıda gelen gollere karşı koyamayınca maçı kaybetti. Hırvatistan’ın en azından en iyi üçüncüler arasına girebilmek için bu maçı gollü bir skorla kazanması şart. Arnavutluk iyi mücadele etmeye çalışacaktır ama işleri zor.

Arnavutluk, grubun ilk maçında İtalya karşısında şampiyona tarihindeki en erken golü atmıştı. Mücadelenin henüz başında öne geçen Arnavutluk, skoru koruyamamıştı ve 15 dakika içinde kalesinde 2 gol görerek mücadeleden 2-1'lik yenilgiyle ayrılmıştı. Hırvatistan da şok bir yenilgiyle turnuvaya başladı. İspanya karşısında ilk yarıda kalesinde 3 gol birden görmüştü. Mücadelede yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyen Hırvatlar 3-0'lık yenilgiyle sahadan ayrılmışlardı. İki ekibin de mücadeleye kazanma arzusuyla çıkması muhtemel. Çünkü son maçlarda rakipler İtalya ve İspanya olacak. Özellikle Hırvatistan cephesinin yoğun bir baskıyla başlamasını bekliyorum.

HIRVARİSTAN ARNAVUTLUK KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Ülkeler Hazırlık 2024 heyecanı Hırvatistan Arnavutluk karşılaşmasıyla devam ediyor. Hırvatistan Arnavutluk karşılaşması saat 16.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

ARNAVUTLUK

Berisha, İsmajil, Ajeti, Asllani, Balliu, Asani, Gjasula, Bajrami, Hoxha, Mitaj, Broja

HIRVATİSTAN

Livakoviç, Borna Sosa, Vida, Martin Erlic, Mateo Kovacic, Baturina, Majer, Juranovic, Kramaric, Petkoviç, Perisic

Kaynak: Hilal Sarıyar