Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hisareyn’de “OGÜN” bugün dedi! “3-1”

Süper Amatör Lig B Grubu’nda düşmeme mücadelesi veren iki takım, Hisareynspor ile Hereke Yıldızspor arasındaki maçı 3-1’lik skorla kazanan Hisareyn kalan 3 hafta öncesi derin bir nefes alırken, Hereke’yi uçurumun kenarına bıraktı. Maçın yıldızı Ogün attığı 2 golle öne çıkan isim oldu.

Süper Amatör Lig B

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ
Kavaklı Stadı’nda oynanan maçın 12. dakikasında Hisareyn öne geçti. Muhammet Yalçın’ın pasında Ogün kafa vuruşu sonrası takımını 1-0 öne geçirdi. Yeşil beyazlılarda Muhammet çok önemli fırsattan yaralanamadı. Maçın 40. dakikasında enteresan bir karar verildi. Kullanılan serbest vuruşta kaleye gönderilen topu net bir şekilde gol çizgisinin önünde kontrol eden kaleci Emrullah için yardımcı hakem “Topun tamamı geçti” dedi ve maçın hakemi yardımcısına uyarak gol kararı verdi. Hisareynli futbolcuların ve kulübenin itirazı sonuç değiştirmedi.

ENES SAİT YAZICI’DAN EFSANE GOL!
45+1’de Hisareyn’de Selçuk Şamlı’nın kafa vuruşu ile ağlara gönderdiği top ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı ve devre 1-1 sona erdi. İkinci yarının başında Hisareyn bir kez daha öne geçti. Kullanılan taç atışının ardından geride bıraktığımız sezon Kocaelispor’a verilen ve U-17 takımı ile Türkiye şampiyonluğu yaşayan ancak yeteri kadar ilgi göremeyince Hisareyn’e dönen 2005 doğumlu Enes Sait Yazıcı 4 kişiden sıyrıldı ve inanılmaz bir gole imza attı. “2-1”

LİGDE KALMAYI GARANTİLEYEBİLİRLER
59’da farkı 2’ye çıktı. Cemal’in pasında Ogün topu kontrol etti ve meşin yuvarlağı çaprazdan ağlara bıraktı. “3-1” Kalan sürede oyunun kontrolünü bırakmayan Hisareyn skoru korudu ve çok kıymetli bir galibiyete imza atarak puanını 24’e çıkardı. Yeşil beyazlılar hafta sonu lige havlu atan Tayfunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Gölcük ekibi bu maçı kazanır, Osmanlı da sahasında Bekirdere’ye yenilirse ligde kalmayı garantileyecek.

DİĞER SKORLAR
Günün diğer maçlarında Arslanbey Gençlerbirliği evinde lider Çayırovaspor’u 4-1 mağlup ederek müthiş bir galibiyete imza attı. Derincespor evinde Başiskele Belediyespor’u 5-0 mağlup ederek krizden çıktı, Bu sonuçların ardından Çayırova 54 puanla lider, Darıca Türkeli 51 puanla ikinci, Arslanbey Gençlerbirliği 44 puanla üçüncü, Karamürsel ise 43 puanla dördüncü sırada yer aldı.

ARAPSAÇI
Düşme tehlikesi yaşayan takımlara baktığımızda 8. Derince ve 9. Bekirdere 26, 10. Hisareyn 24, 11. Osmanlı 19 ve 12. Hereke’nin 18 puanı bulunuyor. Bitime 3 hafta kala grupta şampiyonluk, Play-Off ve düşmeme mücadelesi tavan yaptı. Grupta 24. hafta maçları 4 Şubat Pazar günü oynanacak.