Hisareynspor, Kerem Aktürkoğlu’ndan gelir elde edecek

Kocaeli’nin başarılı kulüplerinden Gölcük Hisareynspor, Kerem Aktürkoğlu’nun Spartak Moskova’ya transferi sonrası hatırı sayılı bir gelir elde edecek.

Hisareynspor, Kerem Aktürkoğlu’ndan gelir elde edecek

TAKIMLARIN DEĞİŞMEZ İSİMLERİNDEN OLDU

Kocaeli’nin başarılı futbolcularından Kerem Aktürkoğlu 2013 yılında Hisareynspor’dan Başakşehir’e transfer olmuş, sırası ile Bodrum, Karacabey ve Erzincan’ın ardından Galatasaray’a transfer olmuştu. Milli yıldız burada da etkileyici bir performans ortaya koydu ve takımının değişmez isimlerinden birisi haline geldi.

Hisareynspor, Kerem Aktürkoğlu’ndan gelir elde edecek - Resim : 1

EN AZ 3 YA DA 4 MİLYON

Yurt dışından, başta İspanya olmak üzere uzun süredir Kerem’i kadrosuna katmak isteyen çok sayıda kulüp bulunuyor. Bu kulüplerin başında Spartak Moskova geliyor. Rus ekibi Kerem için 20 milyon Euro bonservisi gözden çıkardı. Kerem, Moskova ekibine transfer olursa yetiştiği kulüp olan Hisareynspor ise FIFA bindelik diliminden pay alacak ve kasasına en az 3 ya da 4 milyon lira girecek.

Hisareynspor, Kerem Aktürkoğlu’ndan gelir elde edecek - Resim : 2

MENAJARİ AÇIKLAMA YAPTI… KULÜPLER ANLAŞTI…

Kerem Aktürkoğlu'nun Spartak Moskova ile görüşmeleri sürerken futbolcunun menajeri William D'Avila "Galatasaray ile Spartak Moskova arasında anlaşmaya varıldı, fakat oyuncunun kişisel koşulları konusunda henüz anlaşamadık." ifadelerini kullandı. Bu küçük pürüzler de ortadan kalktığında Kerem’in yeni takımı Rusya’nın Spartak Moskova olacak ve yetiştiği, her sezon ziyaretine giderek vefasını gösterdiği Hisareynspor’a gelir sağlayacak.

Hisareynspor, Kerem Aktürkoğlu’ndan gelir elde edecek - Resim : 3

Kaynak: Erdem Övüç