Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off!

Süper Amatör Lig’de yeni sezon öncesi iddialı bir takım kurmak isteyen Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off olarak belirlendi.

Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off!

DIŞ TRANSFERDE ALDIKLARI İSİMLER

Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Hisareynspor yeni sezon için kolları sıvadı. Başarılı Teknik Direktör Muammer Akçay’ın çalıştıracağı yeşil beyazlılarda, Alpaslan Atalay ve Ömer Çini yardımcı antrenör olarak görev yapacak. Dış transferleri yapmaya başlayan Gölcük ekibi deneyimli sol bek Emrah Öztürk’ü, milli kaleci Ersin Mert’i, başarılı stoper Furkan Uzun’u, yetenekli kenar oyuncusu Taha Köksal’ı, etkili ofansif orta saha oyuncusu Gökhan Şanlıtürk’ü, çalışkanlığı ile bilinen merkez orta saha oyuncusu Sezgin Dürgel’i ve 4 yıl önce Erzurumspor’a gönderdiği sol stoper Halil İbrahim Ariş’i renklerine bağladı.

Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 1

İÇ TRANSFER RAPORU

Geçen sezonki kadrodan stoper Muhammed Kandemir, sol bek – sol açık Barış Şimşek, kanat forvet Selçuk Şamlı, stoper Ahmet Kaymak, genç santrforlar Yunus Kavuşan ve Cemal Alperen ile yola devam edecek olan Hisareyn ekibi futbolcu ihraç etmeye devam ediyor. Yakımın 2004’lü başarılı stoperi Yusuf Tuna’yı geçen sezon 2. Lig’in kapısından dönen Muş 1954’e gönderen Hisareyn, Kocaelispor’a birbirinden yetenekli 2009 doğumlu 4 futbolcusunu gönderdi. Öte yandan takımın yıldız ismi Cemal Alperen’in de adı Kocaelispor ile anılıyor.

Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 2

AKÇAY: CENTİLMENLİKTEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Kocaeli’nin alt yaş gruplarındaki başarısı ile de parmakla gösterilen kulüplerinden Hisarenyspor’da Teknik Direktör Muammer Akçay “Hisareyn’e yakışan bir kadro ile yola çıkıyoruz. Centilmenlik duygusundan hiçbir zaman ayrılmayacağız. Alt yapımıza yatırımlarımız ara vermeden devam edecek. A takım olarak ise Play-Off heyecanı yaşamak istiyoruz. Bugüne kadar bizlere hizmet etmiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni sezonun tüm takımlara hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 3 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 4 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 5 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 6 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 7 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 8 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 9 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 10 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 11 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 12 Hisareynspor’da öncelikli hedef Play-Off! - Resim : 13