Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hizbullah’ın komutanı Ali Cemalaeddin Cevad öldürüldü! İsrail’den yeni suikastler

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan’ın Ebba bölgesinde Hizbullah komutanlarından Ali Cemaleddin Cevad’a yönelik bir hava saldırısı düzenledi. IDF, sosyal medya hesaplarından saldırıya dair görüntüler paylaştı ve Ali Cemaleddin Cevad’ın öldürüldüğünü duyurdu. Bu gelişme, bölgedeki gerilim ve çatışmaların daha da tırmanmasına yol açabilir.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF),

İsrail Savunma Kuvvetleri, Hizbullah komutanı Ali Cemaleddin Cevad’ın bir operasyon sonucu öldürüldüğünü açıkladı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İsrail Hava Kuvvetleri (IAF), bu sabah erken saatlerde Hizbullah’ın Radwan Gücü’nün komutanı Ali Cemaleddin Cevad’ı etkisiz hale getirmek üzere güney Lübnan’ın Ebba bölgesinde bir operasyon düzenledi. Cevad’ın ortadan kaldırılması, Hizbullah terör örgütünün güney Lübnan’dan kuzey İsrail’e yönelik terör faaliyetlerini teşvik etme ve yürütme kapasitesini büyük ölçüde zayıflatmıştır.”

ÖLÜMÜ TEYİT EDİLDİ

Hizbullah, İsrail’in Ali Cemaleddin Cevad’a yönelik düzenlediği saldırının ardından resmi bir açıklama yaptı. Hizbullah kaynakları, Cevad’ın ölümünü doğrulamak için paylaştıkları bir fotoğrafla bu bilgiyi teyit etti.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hindistan'da bir kadının, bir polis
Sıradaki Haber Polis karakolunda şok eden iddia! Cinsel saldırı videosu yayıldı