Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan Derneği’nin yeni yönetiminden ilk açıklama

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nde yeni başkan Yunus Emre Sönmez tribün lideri olarak Miraç Çartay görev alacak. Yeni dernek yönetimi yaptığı ilk açıklama ile taraftarı kenetlemeye davet etti.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nde

YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

Son zamanlarda yaşanan belirsizlikler üzerine değerli büyüklerimiz, arkadaşlarımız ve dostlarımız ile yapılan istişareler sonucu, çocukluğumdan bu yana bir ferdi olmaktan gurur duyduğum Kocaelispor’umuzun efsane tribün grubu olan Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nin yeni oluşumumuzda niyetimiz ve amacımız büyük, küçük, genç, yaşlı, eski ve yeni kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden hep birlikte şanlı Kocaelispor’umuzun yeni zaferlere koşacağı bu yolda daha güçlü, daha yaratıcı ve toparlayıcı bir tribün yapısı oluşturmaktır.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ HAKKI İLE YERİNE GETİRECEĞİZ

Herkesi dinlemeye, herkesle oturmaya hazırız. Biz çekirdekten yetişmiş bir jenerasyonuz ve tribünün eksiklerinin farkındayız, bu eksiklikleri hep birlikte çözmeye çalışacağız ve çözeceğiz. Önümüzde bir Play-Off süreci var. Bu süreçte son düdük çalana kadar takımımıza her ne olursa olsun güvenmek ve destek vermek zorundayız. Bunun için de ilk olarak perşembe akşamı Çorum’a çıkarma yapmak ve orada şanlı armamızın zafere ulaşması için üzerimize düşen ne ise hakkıyla yerine getirmek asıl görevimizdir. Gün küsme günü değildir. Bir umut var ve bunu sonuna kadar kovalamamız gerekiyor. Bekle Çorum vazgeçmeyenler geliyor! Selamlar ve saygılarımla.