Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan’dan açıklama! “Kur hesabı neye göre yapıldı?”

Kocaelispot Taraftar Grubu Hodri Meydan’dan son dakika açıklamasında son transfer Christian Kouakou’nun kulübünde 4 bin Euro aldığı Kocaelispor’da ise 350 bin Euro alacağının söylenmesi sonrası yönetime transferler konusunda şeffaf olunması konusunda uyardı

Kocaelispot Taraftar Grubu Hodri

Derneğimize gelen bilgiler doğrultusunda kulübümüzün bugün resmi imza attırmış olduğu Onil Christian Kouakou isimli oyuncuya 200.000 € bonservis, bu sezon için ortalama 300.000-350.000 € ve önümüzdeki sezon için yine aynı rakamlar doğrultusunda sözleşme yapıldığı bilgisi tarafımıza iletilmiştir. Oyuncunun, Sirius Kulubü’nden aylık ortalama kazancının 3.000-4.000 € belirtildiği bir piyasada takımımıza transferi gerçekleşen Kouakou’nun transferi hususunda verilen rakamların kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşılmasını Kocaelispor Yönetim Kurulumuzdan talep etmekteyiz.

“KUR HESABI NEYE GÖRE YAPILDI?”

Eğer söylenilen rakamlar medyada yazıldığı gibi ise, kur hesabı neye göre yapılmıştır ve oyuncunun kulübümüzden talep ettiği bonuslar kendisine verilen kazancın içerisinde midir? Bir önceki açıklamamızda da belirtilmiş olduğumuz gibi, bu kulübün sokağa atılacak hiç bir kuruşu olmadığı gibi, geçmişte yapılan hataların önüne geçebilmek adına atılan her adımın takibinde olmaktan asla ve asla geri durmayacağız. Son olarak yeni transferimiz Kouaku’ya armamız altında nice başarılar dileriz.