Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HOFFENHEİM-BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? ALMANYA BUNDESLİGA

Almanya Bundesliga’da heyecan sürüyor. Hoffenheim Bayer Münih karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki; Hoffenheim Bayer Münih maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda CANLI yayınlanacak?

Almanya Bundesliga’da heyecan sürüyor.

Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Hoffenheim Bayer Münih maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Hoffenheim Bayer Münih maçı 18 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’da beIN SPORTS 3, Tivibu Spor Konferans, tivibu SPOR 2

Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını henüz kaybetmemiş olan Hoffenheim, Bayern Münih’i ağırlıyor. Bayern, Tuchel yönetiminde son maçına çıkacak ve ikincilik dışında hedefi yok. Bayern, son dönemde Hoffenheim’a büyük üstünlük kursa da Hoffenheim’i evinde mağlup etmek zor. Seyircisini saşkınlığa uğratacak bir maç görebiliriz, süprizlere açık olun.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Hoffenheim:Oliver Baumann, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Pavel Kaderabek, Anton Stach, Grischa Prömel, Marius Bülter, Maximilian Beier, Ihlas Bebou, Andrej Kramaric, Florian Grillitsch

Bayer Münih:Manuel Neuer, Alphonso Davies, Min-Jae Kim, Dayot Upamecano, Bryan Zaragoza, Aleksandar Pavlovic, Lovro Zvonarek, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Mathys Tel, Thomas Müller