Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HOLLANDA TÜRKİYE ve maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? CANLI İZLE

Hollanda Türkiye karşı karşıya geliyor. maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Hollanda Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Hollanda Türkiye karşı karşıya

Hollanda:

Hollanda, son 10 maçında 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak oldukça formda gözüküyor.

Cebelitarık, İskoçya, Kanada ve İzlanda’ya karşı alınan farklı galibiyetler, takımın hücum gücünün ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Almanya ve Avusturya’ya karşı alınan mağlubiyetler ise savunma zafiyetlerine işaret ediyor.

Fransa karşısında alınan beraberlik ve Avusturya karşısında alınan mağlubiyet takımın bazı zorlu rakipler karşısında zorlandığını gösteriyor.

Türkiye:

Türkiye, son 10 maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Almanya ve Gürcistan karşısında alınan galibiyetler takımın potansiyelini gösteriyor.

Avusturya’ya karşı alınan farklı mağlubiyet ve Portekiz’e karşı alınan yenilgi, takımın savunma zaaflarına işaret ediyor.

Çekya ve Avusturya’ya karşı son dönemde alınan galibiyetler ise moral verici.

Tahmin:

Hollanda ve Türkiye, 6 Temmuz’da karşı karşıya gelecek. Hollanda, son maçlarında güçlü bir performans sergilemiş olsa da, Türkiye’nin de zaman zaman sürpriz yapabildiği görülüyor.

Hollanda’nın hücum hattı oldukça etkili, ancak savunmada zaman zaman sıkıntı yaşayabiliyor. Türkiye ise savunma zafiyetlerine rağmen hücumda etkili olabiliyor.

Hollanda, son maçlarda formda ve özellikle ev sahibi avantajını kullanarak maçta favori olarak öne çıkıyor. Türkiye’nin ise bu maçta dirençli bir performans sergilemesi ve gol bulması muhtemel.

Maçın sonucu her iki takımın anlık performanslarına bağlı olarak şekillenecek olsa da, Hollanda’nın galibiyete bir adım daha yakın olduğunu söylemek mümkün. Beraberlik veya Türkiye’nin galibiyeti de sürpriz olmayacaktır.

HOLLANDA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Futbol heyecanı Hollanda Türkiye maçıyla devam ediyor Hollanda Türkiye Karşılaşması 22.00’da TRT1’de yayınlanacak. Canlı izleme linki

MUHTEMEL İLK 11’LER:

HOLLANDA

Bart Verbruggen, Virgil van Dijk, Nathan Ake, Stefan de Vrij, Denzel Dumfries, Xavi Simons, Tijjani Reijnders, Jerdy Schouten, Memphis Depay, Cody Gakpo, Steven Bergwijn

TÜRKİYE

Mert Günok,  Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakçı, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Arda Güler, İsmail Yüksek, Kenan Yıldız, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz