HOLLANDA VE ALMANYA maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta?

Hollanda ve Almanya karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle yayın bilgileri araştırılıyor. Hollanda ve Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

HOLLANDA VE ALMANYA maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta?

Hollanda ve Almanya karşı karşıya gelecek. İki iddialı takımın karşılaşması heyecan yaratacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Hollanda ve Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İki ekip de grupta oynadığı ilk maçlarını kazanırken 5'er gol atmıştı. Özellikle son yıllarda forvet sıkıntısı yaşayan Almanya'nın takım savunması iyi olan Macaristan karşısında farklı kazanması büyük beğeni topladı. Hollanda evinde Almanya'yı yenip liderliği perçinlemek ve seyircilerini mutlu etmek isteyecek. Her sonuca açık gördüğüm bu kapışmanın gollü geçmesini bekliyorum. İki ekip de skor bulabilir.

HOLLANDA VE ALMANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Hollanda ve Almanya maçı 21.45’te EXXEN, TV 8,5’ta yayınlanacak

MUHTEMEL 11’LER

Hollanda Son Maç Kadrosu:

Bart Verbruggen, Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Nathan Ake, Matthijs de Ligt, Tijjani Reijnders, Xavi Simons, Ryan Gravenberch, Jerdy Schouten, Joshua Zirkzee, Cody Gakpo

Almanya Son Maç Kadrosu:

Marc-Andre ter Stegen, Jonathan Tah, Nico Schlotterbeck, David Raum, Kai Havertz, Florian Wirtz, Joshua Kimmich, Pascal Gross, Robert Andrich, Jamal Musiala, Niclas Füllkrug

Kaynak: Senem Çalışkan