Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Voleybol Milli Takımını neden tebrik etmedi?

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bugün Kocaeli’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu, Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımını neden tebrik etmediğini de ifade etti

Bu haberin fotoğrafı yok

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıpoğlu dün Kocaeli’ye geldi. Bugün Kartepe’de bir restoranda basın mensuplarıyla buluşan Yapıcıoğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkan Yapıcıoğlu’na Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Esin, Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, İl Başkanı Ali Çiftçioğlu ve partililer eşlik etti.

SİYASETE ALET EDİLİYOR

Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımımızı neden tebrik etmediğiyle ilgili kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, “Daha önce Türk takımlarımız Avrupa’daki müsabakalarında gruplara kalmayı başardı. O zaman da bir mesaj yayınlamamıştım. Yine Türk Milli takımımız Çin’de Kung-Fu’da dünya şampiyonu oldu, 24 madalya kazandılar. Ben o zaman da bir şey yazmamıştım. Sportif faaliyetlerle ilgili çok mesaj yayınlanan bir isim değilim. Ama şunun da farkındayız: Milli voleybol takımıyla ilgili başarıların, sportif başarıdan ziyade siyasi gündeme alet edilmesini yanlış buluyoruz. Bu doğru değil” açıklamasında bulundu.