Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HÜDAPAR 6 ilçeyi daha açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlere az bir süre kala partilerin adayları tek tek açıklanmaya devam ediyor. Kocaeli’de birçok siyasi parti hem büyükşehir hem de ilçelerdeki adaylarını açıklarken, bunlara son olarak HÜDA PAR eklendi. Hür Dava Partisi Kocaeli’de 6 ilçedeki adaylarını açıkladı. 

31 Mart 2024 tarihinde

Türkiye’de siyasetin gözü yerel seçimlere çevrildi. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi partiler Kocaeli’deki adaylarını açıklamaya devam ederken, HÜDA PAR da altı ilçedeki adayını açıkladı.

85 ADAY AÇIKLANDI

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ankara’daki aday tanıtım programında 5’i büyükşehir olmak üzere, 22’si il, 58’i de ilçede toplam 85 seçim bölgesindeki adaylarını açıkladı. Mamak’ta düzenlenen aday tanıtım programında konuşan Yapıcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve altı ilçedeki adaylarını açıkladı.

6 İLÇEYİ DUYURDULAR

İşte o isimler; Başiskele belediye başkan adayı Saim Bamidici, Darıca belediye başkan adayı Murat Yıldırım, Derince belediye başkan adayı Mustafa Nazlı, Dilovası belediye başkan adayı Aydın Akıcı, Kandıra belediye başkan adayı Mehmet Latif Ekinci, Karamürsel belediye başkan adayı Cihan Gök.