Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda 4 Bölüm İzle! FOX TV Hudutsuz Sevda Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

12 Ekim Perşembe akşamı 4. bölümüyle ekranda olacak Hudutsuz Sevda dizisinde Halil İbrahim, yerlerini Tarık Leto’ya kimin söylediğini öğrenince taş üstünde taş kalmadı. Olay üstüne olay yaşanan Hudutsuz Sevda dizisinde neler yaşanacak merak konusu oldu. İşte Fox TV’de yayınlanan Hudutsuz Sevda 4. bölüm izleme ekranı..

Perşembe akşamlarının sevilen yapımı Hudutsuz Sevda yeni bölüm geldi. 4. bölümüyle ekran macerasına devam eden dizide küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim’in hayatı Letolar’dan Zeynep’in çıkması ile tamamen değişti. Perşembe günlerinin yıldızı Hudutsuz Sevda seyircileri yeni bölümü beklemeye koyuldu. 12 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek Hudutsuz Sevda 4. bölüm haberimizde. İşte Hudutsuz Sevda 4. bölüm..

HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜM ÖZETİ

12 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak Hudutsuz Sevda dizisi 4. bölümde Halil İbrahim, Üsteğmen Oğuz’dan yerlerini Tarık Leto’ya kimin söylediğini öğrenir. Levent’in ona tüm zulmüne rağmen babası onu hala evlenmeye zorlayınca Zeynep, ağabeyinden medet umar. Fikret’in de elinden bir şey gelmeyince Zeynep, evlendirileceği gün Halil İbrahim’den kendisini kaçırmasını ister.

https://www.youtube.com/watch?v=YwZPa5LSWF0

 

HUDUTSUZ SEVDA 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep ile yüzleşen Halil İbrahim, onun da yardımı ile Letolar’ı ve jandarmayı birbirine düşürüp kendine karşı açılan savaşı üç taraflı hale getirmeyi planlar. Letolar kendi dertlerinden Halil İbrahim’in peşini bırakmış gibi görünseler bile Üsteğmen Oğuz, Halil İbrahim’in ensesindedir. Halil İbrahim’in planı sayesinde Levent’ten kurtulabileceğine inanan Zeynep ise kendine daha derin bir kuyu kazdığının henüz farkında değildir. Hudutsuz Sevda 3. bölümüyle 5 Ekim perşembe saat 20.00’de. Kaçırmayın..

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI

Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş)

Zeynep (Miray Daner)

Asiye (Esra Dermancıoğlu)

Fikret Leto (Burak Sevinç)

Nedime (Asuman Dabak)

Rızvan Leto (Burak Sergen)

HUDUTSUZ SEVDA DİZİ KONUSU

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döndü. Burada sevdiği kız Yasemin’le evlenecek ve yeni hayatını kuracaktı. Fakat yaşananlar buna izin vermedi. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Letolar’dan Zeynep’in çıkması ile tamamen değişti.

HUDUTSUZ SEVDA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR