Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda 5 Bölüm İzle Full Tek Parça

Halil İbrahim ile Letolar’dan Zeynep’in arasında yaşananları merak eden Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm yayınlandı. 26 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek Hudutsuz Sevda dizisinde neler olacak merak edildi. Deniz Can Aktaş ile Miray Daner’in başrollerini paylaştığı Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm izleme ekranı haberimizde..

FOX TV ekranlarının sevilen yapımı Hudutsuz Sevda yeni bölüm geldi. Milli yas döneminin ardından Hudutsuz Sevda yeni bölüm zamanı geldi. Milli yas sürecinde yeni bölümü ekrana gelmeyen sevilen dizide bu akşam neler yaşanacak merak konusu oldu. Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim ile Letolar’dan Zeynep’in arasında çekim kuvveti izleyicileri ekrana kilitledi. 26 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü yayınlanacak Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümünde neler olacak merak eden izleyiciler Zeynep’in sağ salim evine dönmesini isteyen Fikret ve Nedime’yi seyre daldı. Rızvan’ı Halil İbrahim’e barış eli uzatması için ikna etmek istedi. Bakalım başarabilecek mi? Hudutsuz Sevda 5. bölüm izleme ekranı haberimizde. Yeni bölümü kaçırmayın..

FOX TV HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HUDUTSUZ SEVDA 5. BÖLÜM ÖZETİ

26 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak Hudutsuz Sevda dizisi 5. bölümde Halil İbrahim’in Zeynep’i düğününden kaçırması Letoların kendi içinde kutuplaşmasına neden oluyor. Zeynep’in sağ salim evine dönmesini isteyen Fikret ve Nedime, Rızvan’ı Halil İbrahim’e barış eli uzatması için ikna etmek istiyor. Gözü dönen Asiye ise Zeynep’in hayatına bile mal olsa Halil İbrahim’den kurtulmakta kararlı olsa da yaşananlar değişiyor. Bu savaşta Halil İbrahim ve Zeynep’e ilk ulaşan dost mu olacaktır düşman mı merak ediliyor. Merakla beklenen Hudutsuz Sevda 5. bölüm izleme ekranı haberimizde.

HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hudutsuz Sevda son bölümle ekrana geldi. İzleyicilerin karşısına çıkan Hudutsuz Sevda 4. bölümde Halil İbrahim, Üsteğmen Oğuz’dan yerlerini Tarık Leto’ya kimin söylediğini öğrenir. Levent’in ona tüm zulmüne rağmen babası onu hala evlenmeye zorlayınca Zeynep, ağabeyinden medet umar. Fikret’in de elinden bir şey gelmeyince Zeynep, evlendirileceği gün Halil İbrahim’den kendisini kaçırmasını ister. Karşılığında Halil İbrahim’in intikamını alması için babasının katili Cevat’ı getirtecektir. Halil İbrahim hem intikamını alıp hem de Zeynep’i kurtarabilecek mi merak edildi.

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI

Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş)

Zeynep (Miray Daner)

Asiye (Esra Dermancıoğlu)

Fikret Leto (Burak Sevinç)

Nedime (Asuman Dabak)

Rızvan Leto (Burak Sergen)

DİĞER VİDEOLAR