Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda 5 Bölüm İzle! Hudutsuz Sevda Yeni Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Deniz Can Aktaş ile Miray Daner’in başrollerini paylaştığı Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm geldi. Büyük bir merakla perşembe gününü bekleyen izleyiciler yeni bölümü mercek altına aldı. 19 Ekim Perşembe günü 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Hudutsuz Sevda dizisine “İki tarafta ailesinden silmiştir beni” sözleri damga vurdu. İşte Hudutsuz Sevda 5. bölüm..

Deniz Can Aktaş ile

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e döndü. Oldukça yakışıklı ve güçlü bir delikanlı olarak geri dönen Halil İbrahim, Yasemin’le evleneceğini sanarken yaşananlar buna izin vermedi. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim Letolar’dan Zeynep’le evlenmek zorunda kaldı. Perşembe günlerinin yıldızı Hudutsuz Sevda yeni bölüm bekleyen izleyicilere son mesaj geldi. 19 Ekim Perşembe günü 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Hudutsuz Sevda dizisini kaçırmayın. İşte Hudutsuz Sevda 5. bölüm canlı izleme ekranı..

FOX TV HUDUTSUZ SEVDA 5. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

HUDUTSUZ SEVDA 5. BÖLÜM ÖZETİ

19 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek Hudutsuz Sevda dizisi 5. bölüme “iki tarafta ailesinden silmiştir beni” sözleri damga vuruyor.  Halil İbrahim, Üsteğmen Oğuz’dan yerlerini Tarık Leto’ya kimin söylediğini öğreniyor. Levent’in ona tüm zulmüne rağmen babası onu hala evlenmeye zorlayınca Zeynep, ağabeyinden medet umuyor. Fikret’in de elinden bir şey gelmeyince Zeynep, evlendirileceği gün Halil İbrahim’den kendisini kaçırmasını istiyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Hudutsuz Sevda 5. bölümde..

HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Halil İbrahim, Üsteğmen Oğuz’dan yerlerini Tarık Leto’ya kimin söylediğini öğrenir. Levent’in ona tüm zulmüne rağmen babası onu hala evlenmeye zorlayınca Zeynep, ağabeyinden medet umar. Fikret’in de elinden bir şey gelmeyince Zeynep, evlendirileceği gün Halil İbrahim’den kendisini kaçırmasını ister. Karşılığında Halil İbrahim’in intikamını alması için babasının katili Cevat’ı getirtecektir. Halil İbrahim hem intikamını alıp hem de Zeynep’i kurtarabilecek midir?

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI

Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş)

Zeynep (Miray Daner)

Asiye (Esra Dermancıoğlu)

Fikret Leto (Burak Sevinç)

Nedime (Asuman Dabak)

Rızvan Leto (Burak Sergen)

HUDUTSUZ SEVDA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN