Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda 7. Bölüm Full HD İzle! Hudutsuz Sevda Son Bölüm İzle

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Hudutsuz Sevda 7. bölüm geldi. 9 Kasım Perşembe Fox TV yayın akışında yer alan Hudutsuz Sevda yeni bölüme, “Ya bu kemiği yersiniz yada açlıktan geberirsiniz!” sözü damga vurdu. Halil İbrahim ile Zeynep meydan okumaya hazırlandı. Bakalım diplomasi masasında da kazanabilecekler mi? İşte Hudutsuz Sevda 7 bölüm izle ekranı..

Perşembe günlerinin sevilen dizisi

9 Kasım Fox TV yayın akışında yer alan Hudutsuz Sevda yeni bölüm zamanı geldi. Perşembe günlerine damga vuran yapımlardan olan Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümünü bekleyen izleyicilere flaş gelişmeler geldi. 9 Kasım Perşembe günü 7. bölümü yayınlanacak Hudutsuz Sevda dizisinde bu akşam neler olacak beklenmeye başladı. Halil İbrahim sahada kazandı. Bir sonraki adımı diplomasi masası oldu. Zeynep, babasını ailesinin bütün kirli işlerini ifşa etmekle tehdit edince Halil İbrahim ve arkadaşları özgürlüklerine kavuştu. Peki, şimdi neler olacak? Tüm bunlar ve daha fazlası Hudutsuz Sevda 9 bölüm izle ekranı..

FOX TV HUDUTSUZ SEVDA 7. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HUDUTSUZ SEVDA 7. BÖLÜM ÖZETİ

9 Kasım Perşembe FOX TV ekranlarında yayınlanacak Hudutsuz Sevda yeni bölümde Halil İbrahim masaya üstünlüğünü koyuyor. Zeynep, bakalım bu masada da başarılı olabilecek misin deyince olanlar oluyor. Sahada kazanan Halil İbrahim’in bir sonraki adımı diplomasi masası oluyor. Zeynep, babasını ailesinin bütün kirli işlerini ifşa etmekle tehdit edince Halil İbrahim ve arkadaşları özgürlüklerine kavuşuyor. Ancak Levent ve ailesi bu yenilgiyi hemen kabul etmiyor. Zeynep’in güvenliği karşılığında Halil İbrahim’in kellesini talep ediyor. Fikret, kardeşinin hayatını mı yoksa kalbini mi koruyabilecek mi merak ediliyor. Zeynep’in hatrına Halil İbrahim ve Fikret, davalarını kan dökmek yerine konuşarak çözmeye karar verince dengeler değişiyor. Kurtlar sofrasına oturacak olan Halil İbrahim, davasına sıcak bakan halkın da yardımıyla Leto ve Kulpaların karşısına büyük bir kozla çıkıyor. Ailedeki erkeklerin iş bitiriciliğine güvenemeyen Asiye ise dizginleri eline alıyor. Edanur’u Temel’den boşanmaya itmesi ve Leyla’yı sevdiğinden temelli ayırmaya çalışması sonunda Asiye’yi Zeynep ile karşı karşıya getiriyor. Hudutsuz Sevda 7. bölüm bu akşam saat 20.00’da yayında..

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Perşembe günleri ekrana gelen Hudutsuz Sevda dizisi oyuncu kadrosunda Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut, Haydar Şişman gibi isimler yer alıyor. Hudutsuz Sevda dizisi her perşembe günü saat 20.00’da ekrana geliyor. Dram yüklü Hudutsuz Sevda dizisinin tüm bölümleri https://www.fox.com.tr/Hudutsuz-Sevda/izle ekranında yer alıyor.