Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda Çekim Mekanları: Hudutsuz Sevda Nerede Çekiliyor? Hudutsuz Sevda Hangi Günler?

Hudutsuz Sevda yeni bölüm öncesi araştırmalar sıklaştı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor merak eden izleyiciler sorgulamaya başladı. Peki, Hudutsuz Sevda hangi günler ekrana geliyor? İşte merak edilen soruların yanıtı ve Hudutsuz Sevda çekim mekanları..

Hudutsuz Sevda yeni bölüm

Perşembe akşamlarının sevilen yapımı Hudutsuz Sevda FOX TV macerasını sürdürüyor. Perşembe günlerinin gelişiyle araştırmalara başlayan Hudutsuz Sevda hayranları çekim mekanlarını sorguluyor. Dizide yemyeşil mekanların görüntülendiği Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor araştırılıyor. 12 Ekim Perşembe akşamı 4. bölümüyle ekrandaki yerini alacak Hudutsuz Sevda dizisi bilgileri mercek altına alınıyor. Peki, seyircilerin merak ettiği Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? İşte yanıtı..

HUDUTSUZ SEVDA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Her hafta perşembe günleri seyirci karşısına çıkan Hudutsuz Sevda dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Perşembe günleri saatler 20.00’ı gösterdiğinde yeni bölümü yayına giriyor. Çok sayıda izleyici kitlesine sahip olan Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümlerinin Artvin’de çekildiği biliniyor. Dizinin senaryosu 2. bölümden itibaren İstanbul’a kayıyor. Kimi sahneler platolarda çekilirken kimileri ise Yalova’da çekiliyor.

HUDUTSUZ SEVDA DİZİ KONUSU

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e dönüyor. Oldukça yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri dönen Halil İbrahim başına geleceklerden habersiz. Burada sevdiği kız Yasemin’le evlenecek ve yeni hayatını kuracağını sanan Halil İbrahim’in hayatı tepetaklak oluyor. Fakat yaşananlar buna izin vermiyor. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Letolar’dan Zeynep’in çıkması ile tamamen değişiyor. Hudutsuz Sevda dizisi perşembe günleri FOX TV ekranlarında yer alıyor.

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI

Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş)

Zeynep (Miray Daner)

Asiye (Esra Dermancıoğlu)

Fikret Leto (Burak Sevinç)

Nedime (Asuman Dabak)

Rızvan Leto (Burak Sergen)