Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda İskender’in Oğlu Kim? Burak Çelik Kimdir, Kaç Yaşında? Burak Çelik Hangi Dizilerde Oynadı?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Ateş rolüyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan yakışıklı oyuncu Burak Çelik yeni adresi Hudutsuz Sevda dizisi oldu. Yeni sezonu iple çekilen Hudutsuz Sevda dizisine dahil olan Burak Çelik hikayesi merak edildi. Peki, Hudutsuz Sevda Burak Çelik hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Ben Bu Cihana Sığmazam

Now TV ekranında yayın hayatına devam eden Hudutsuz Sevda dizisine ünlü akını başladı. 26 Eylül Perşembe günü yeni sezon ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Hudutsuz Sevda dizisine Burak Çelik dahil oldu. En son Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Ateş rolüyle seyirci karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Burak Çelik yeni durağı Hudutsuz Sevda oldu. Peki, Hudutsuz Sevda İskender’in oğlu kim? Burak Çelik kimdir, kaç yaşında? Burak Çelik hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

HUDUTSUZ SEVDA İSKENDER’İN OĞLU KİM?

Perşembe günlerinin reyting rekortmeni Hudutsuz Sevda dizisine ünlü oyuncu Burak Çelik katıldı. Halil İbrahim ile Zeynep’in hayatına girecek olan yeni aileler tansiyonu bir hayli yükseltecek. Rızvan’ın ölüm emrini veren İskender’in oğluyla Zeynep arasında yaşanacaklar merak edildi. Halil İbrahim’i çok seven Zeynep’in İskender’in şartını kabul edip etmeyeceği merak konusu oldu.

BURAK ÇELİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

21 Temmuz 1992 İstanbul doğumlu Burak Çelik 2013 Best Model Of Turkey yarışmasıyla adını duyurdu. Best Model Of The World birincisi seçilen Burak Çelik oyunculuk kariyerine Karagül dizisiyle başladı. Ardından Hayat Sevince Güzel, Söz ve Kuruluş Osman dizileriyle kariyerine devam eden Burak Çelik Senden Daha Güzel dizisinde boy gösterdi. Zamanla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Çelik en son Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer aldı.