Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda Nergiz Leto Kimdir? Tülay Günal Kaç Yaşında? Tülay Günal Dizileri

Perşembe günlerinin sevilen yapımı Hudutsuz Sevda kadrosuna ünlü oyuncu Tülay Günal dahil oldu. Yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden Hudutsuz Sevda dizisinde Nergiz Leto karakteri dikkat çekti. Peki, yeni bölümle birlikte izleyicilerin karşısındaki yerini alacak Hudutsuz Sevda Nergiz kimdir? Tülay Günal kaç yaşında? İşte yanıtı..

Perşembe günlerinin sevilen yapımı

Her hafta perşembe günleri ekrana gelen Hudutsuz Sevda dizisinde Nergiz Leto karakteri dikkat çekti. Sevilen yapımın yeni bölümüyle birlikte izleyici karşısına çıkacak ünlü oyuncu Tülay Günal hayatı merak konusu oldu. Hudutsuz Sevda izleyicileri bir yandan yeni bölüm arayışına devam ederken bir yandan da gözlerini Tülay Günal’a çevirdi. Issız adam Cemal Hünal’ın dizide hayat verdiği Kaya karakterinin annesi olarak diziye giriş yapan Tülay Günal merak edildi. Hudutsuz Sevda dizisine Nergiz Leto rolüyle dahil olan Tülay Fünal kimdir, kaç yaşında, nereli merak edildi. İşte Hudutsuz Sevda Nergiz Leto..

HUDUTSUZ SEVDA NERGİZ LETO KARAKTERİ

Hudutsuz Sevda dizisine Kaya ile Nergiz Leto giriş yaptı. Nedime Leto’nun yeğeni olan Kaya Marten, çocukluğundan beri dövüş sporlarına ilgisi olan, çok iyi at binen, uzak doğu sporlarının neredeyse tamamını üst düzeyde bilen biridir. Çok iyi silah kullanan, güçlü, nüktedan ve ürkütücü bir karakterdir. Dursun Leto’nun eşi olan Nergiz Kiran Leto ise ihtiraslı, güçlü, zeki ve karanlık bir karakterdir. İkilinin diziye girişiyle senaryoda yapılacak değişiklik merak konusu oluyor.

TÜLAY GÜNAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

9 Eylül 1970 Kastamonu doğumlu Tülay Günal, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde okudu. Mezun olduktan sonra İstanbul’da bir süre şarkıcılık yaptı. 1993’de Diyarbakır Devlet Tiyatrosunda oyuncu olarak çalıştı. Özel tiyatrolarda da çalışmalar yapan Tülay Günal, usta tiyatrocu Çetin Tekindor ile birlikte Rita’nın Şarkısı adlı oyunda oynadı. Asıl ününe Kanal D’de yayınlanan Asi adlı diziyle kavuştu. 2013 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Suzan karakterini canlandırdı.

TÜLAY GÜNAL YAPIMLARI

Hudutsuz Sevda

Sis ve Gece

Küçük Günahlar

Rüzgarda Salınan Nilüfer

Birlikte Öleceğiz

İkimizin Sırrı

Çatı Katı Aşk

Kuzgun

Servet

Kördüğüm

Tatlı Küçük Yalancılar

Umutsuz Ev Kadınları

Çıplak Gerçek

Asi

Yuvadan Bir Kuş Uçtu

TÜLAY GÜNAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN