HUDUTSUZ SEVDA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Now TV Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Tarihi

Miray Daner ile Deniz Can Aktaş'ın başrollerini paylaştığı Hudutsuz Sevda dizisinin başlama tarihi merak edildi. Her hafta perşembe günleri yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin başlama tarihi sorgulandı. Peki, Hudutsuz Sevda yeni sezon ne zaman? İşte yanıtı..

HUDUTSUZ SEVDA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Now TV Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Tarihi

Perşembe akşamlarının sevilen yapımı Hudutsuz Sevda yeni sezon tarihi beklenmeye başladı. Başrollerini Miray Daner ile Deniz Can Aktaş'ın paylaştığı Hudutsuz Sevda dizisinde son bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi. Halil İbrahim ile Zeynep'in aşkına gelecek engellerin biri bitti biri başladı. Mahkemede kanlar içinde yere yığılan Halil İbrahim için yolun sonu geldi. Peki, Hudutsuz Sevda yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

HUDUTSUZ SEVDA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hudutsuz Sevda dizisi yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Sevilen dizinin yeni sezon fragmanı henüz izleyiciyle buluşmadı. Hudutsuz Sevda yeni sezon eylül ayının ilk haftasında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Now TV ekranında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizi ekibinin yoğun tempoda çalıştığı için yeni bölümlere odaklandığı biliniyor. Hudutsuz Sevda izleyicileri sabırsızlıkla yapımdan gelecek yeni bölümü beklemeye başladı.

Kaynak: Şermin Temur