Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda’ya bomba gibi transferler… Bir kadın bir erkek oyuncu dahil oldu! Artık çok daha güçlü

Son dönemlerin yakından takip edilen dizi projeleri arasında yer alan Hudutsuz Sevda, son olarak izleyicilerini heyecanlandıran bir gelişme ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre dizinin oyuncu kadrosuna iki genç isim dahil oldu. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerin yakından takip

Ocak ayına yeni dizi projeleri ile hızlı biri giriş yapan kanal yönetimleri, izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Hali hazırda yayında olan dizilerin yanı sıra yakın zaman içerisinde yayına girecek olan yeni projelerini de tanıtmaya devam eden kanal yönetimleri, reyting listelerinde kendilerine yer bulabilmek adına kıyasıya yarışıyor.

Son dönemlerde hem mevcut dizilerinin senaryoları hem de yeni dizileri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran kanallar arasında yer alan Fox TV, reyting listelerinin zirvelerinde yer alıyor. ‘Kirli Sepeti’ isimli dizisinin yanı sıra farklı içerikli diğer projeleri ile de gündemden düşmeyen kanal, ‘Hudutsuz Sevda’ isimli projesi ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Başrollerinde genç oyuncular Miray Daner ile Deniz Can Aktaş’ın rol aldıkları Hudutsuz Sevda, son dönemlerin en çok seyredilen dizi projeleri arasında yer alıyor. Daner’i ‘Kuş Uçuşu’ isimli Netflix dizisi ile birlikte daha da yakından takip etmeye başlayan birçok kişi güzel oyuncunun performansı karşısında şaşkınlık yaşarken Hudutsuz Sevda son olarak yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre yapım şirketi iki yeni oyuncu ile anlaştı.

HAYAL KÖSEOĞLU HUDUTSUZ SEVDA KADROSUNDA

Reyting listelerinde üst sıralarda yer almayı sürdüren Hudutsuz Sevda’nın oyuncu kadrosuna yeni bir ismin dahil olmuş olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre ‘Mucize Doktor’ isimli dizi ile yıldızı parlayan Hayal Köseoğlu, bundan sonra Hudutsuz Sevda’da performans sergileyecek.

O İSİM HEYECANLANDIRDI

Hayal Köseoğlu’nun ardından bir erkek oyuncunun da Hudutsuz Sevda’nın kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. ‘Bizim Hikaye’ isimli Fox dizisi ile geniş bir hayran kitlesine erişmiş olan Yağız Can Konyalı, Hudutsuz Sevda’nın ilerleyen bölümlerinde ‘Hakan’ karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak.