Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet: “Burası kentin seçilmiş başkanına hakaret edilen bir yerdi”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis çoğunluğunu elde ettiği İzmit Belediye Meclis toplantısı bugün yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Geçtiğimiz dönem burası kentin seçilmiş başkanına birkaç kişinin sürekli hakaret ettiği, iftira attığı bir alan oldu” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis

31 Mart yerel seçimlerinde kazandığı zafer sonrası geçtiğimiz Pazartesi günü mazbatasını alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yeni dönemin ilk meclisini topladı. İzmit Belediyesi Meclis toplantısına Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kazandı. Geçtiğimiz dönem meclis çoğunluğunu elinde bulundurmayan Başkan Hürriyet, yeni dönemde meclis çoğunluğunun CHP’de olduğu ilk toplantıyı yönetti. İzleyicilerinin ve CHP grubunun alkışları ile meclis salonuna giriş yapan Hürriyet, tüm meclis üyeleri ile el sıkıştı.

“GÜÇLÜ MECLİSE TÜM MECLİS ÜYELERİNİ DAHİL EDİYORUZ”

“Bugün güzel bir döneme başlıyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Hürriyet, “2019 yılında gülümse İzmit diyerek yola çıktık. Her gün emeğimiz ile, mücadelemizle azmimizle bu umudu büyütmeye çalıştık. Biz rantın değil halkın belediyesiyiz. İsrafın değil hizmetin belediyesiyiz. Bütün çalışmalarımızı bu çerçevede yaptık. Değerli meclis üyelerimiz ile birlikte şehrimiz için en iyi kararları olacağımıza inanıyoruz. Güçlü başkan güçlü meclis sloganına tüm meclis üyelerini dahil ediyoruz. Yapıcı muhalefet anlayışı ile hizmetlere destek verileceğine inanıyorum. Tüm meclis üyelerimiz ile el ele vererek yapacak çok işimiz olduğunu biliyoruz. Yeni dönemimizde İzmit’i daha da ileri taşıyacak bir dönem olacak. Göreve başlayan tüm belediye başkan ve meclis üyelerine iyi çalışmalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“GEÇMİŞİ GEÇMİŞTE BIRAKACAĞIZ”

Görevde 5 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Hürriyet, “Şeffaf bir anlayış ile kenti yönetmeye çalıştık. Hizmet anlayışımızdan hiçbir zaman vazgeçmedik. Geçmişi geçmişte bırakıp geleceğe temiz bir sayfa açmak istiyoruz. Gülümseyen meclis adına güzel bir sayfa açmak istiyoruz. Geçtiğimiz dönem burası kentin seçilmiş başkanına birkaç kişinin sürekli hakaret ettiği, iftira attığı bir alan oldu. Vatandaşımız gereken cevabı verdi. Yeni dönemde bu sahneler bu mecliste yaşanmamasını diliyorum. 400 bin İzmitliye eşit hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum. İzmit’e yakışır bir dönemi yaşamaya davet ediyorum.
Farklı dünya görüşlerine ve siyasi görüşlere sahip olabiliriz ama hepimizin önceliği hizmet etmek olmalıdır. Kimseye ön yargımız bulunmamaktadır. Kimsenin iyi niyetinden şüphemiz yok. Hepimiz insanız. Hatalar yapabiliriz. Bu meclisin sorumluluğu hataları düzeltmek” şeklinde konuştu.

İlk toplantıya gelmediler! Muhalefet hızlı başladı

Divan’da kadın ağırlığı! Başkan vekili ve divan katipleri belirlendi