Hürriyet; “Kırmadan, dökmeden güzellikle sonuçlansın”

İzmit Belediye Başkan adayının belirleneceği ön seçimle ilgili konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kendisinin de ön seçim istediğini belirterek, “Doğru bir karardı. Kırmadan dökmeden güzelliklerle sonuçlansın” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmit Belediye Başkan adayının seçileceği ön seçim sabah saatlerinde başladı. En son 2014 yılında yapılan ön seçim sonrası partililerin seçime ilgisi bir hayli yoğun oldu. Sabah saat 08.00 sularında başlayan oy kullanma işlemli saat 17.00’a kadar devam edecek. İzmit ilçe örgütünün yoğun bir mesai harcayarak tamamladığı ön seçim çalışmaları sonrası 7 bin 369 üye oy kullanacak. Seçimde ise Hüseyin Erol, Hakan Tanta, Emre Andız ve mevcut Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in yarışıyor.

“DOĞRU BİR KARARDI”

İzmit Belediye Başkanı ve aday adayı Fatma Kaplan Hürriyet yaptığı değerlendirmede, “Ön seçimimiz hayırlı olsun güzel bir heyecan 10 yıl sonra güzel bir heyecan. Kentimize hayırlı olsun, partimize hayırlı olsun. Bu heyecanlar güzeldir, ön seçim iyidir ve kazandırır. Ben de istemiştim zaten. Bu ön seçim süreci hem partilerin kendini iyi hissetmesi, motivasyon sağlaması hem de sürecin içine katkı sunmasıyla alakalı çok kıymetliydi. Doğru bir karardı. Kırmadan dökmeden güzelliklerle sonuçlansın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ