Hürriyet mazbatası ile seslendi! “Güç zehirlenmesi yaşamayacağız”

31 Mart seçimlerinden 15 gün sonra mazbatasını alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Binası önünde toplanan kalabalığa seslendi

Hürriyet mazbatası ile seslendi! “Güç zehirlenmesi yaşamayacağız”

31 mart yerel seçimlerinin ardından ikinci kez belediye başkanlığı yarışını kazanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet mazbatasını aldı. Hürriyet, en yakın rakibi AK Partili Muharrem Tutuş’a 21 bin 112 oy fark atmıştı. Yüzde 49,6 ile koltuğunu koruyan Fatma Kaplan Hürriyet, bugün Kocaeli Adliyesine giderek mazbatasını Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça'dan aldı.

Hürriyet mazbatası ile seslendi! “Güç zehirlenmesi yaşamayacağız” - Resim : 1

“İZMİT BİZİMDİR BİZİM KALACAK”

Adliye önünde toplanan kalabalığa kısa bir konuşma yapan Hürriyet, daha sonra kalabalık ile birlikte İzmit Belediye Binasına doğru yürüdü. Belediye önünde yapılan etkinlikte ilk konuşmayı İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan gerçekleştirdi. İzmit bizimdir bizim kalacak sözlerini hatırlayan Ercan, sosyal demokrat belediyeciliği İzmit’te devam ettireceklerini ifade etti.

Hürriyet mazbatası ile seslendi! “Güç zehirlenmesi yaşamayacağız” - Resim : 2

“BİZ İNANDIK SİZ DE İNANIN”

Daha sonra söz alan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, “Fatma Başkanımızın ikinci dönemi için buluştuk. İzmit sosyal demokrat belediyeciliğe doymadı. Bir dönem daha istedi. Bu yolda bizimle yürüdüğünüz için teşekkür ediyorum” dedi. Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Güçlü Meclis güçlü başkanla belirlenir dedim. Kadınlar iyi ki var dedim. Seçimde gelecek gençlerin demiştim. İyi ki varsınız. Türkiye’nin aydınlık günleri geliyor. Bizler inandık siz de inanın” dedi.

Hürriyet mazbatası ile seslendi! “Güç zehirlenmesi yaşamayacağız” - Resim : 3

“KESİNLİKLE KİBİRLENMEYECEĞİZ”

Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı yaptığı konuşmada, “Dün genel başkanımla birlikteydim. İzmitin mazbatası var dedim. Genel başkanımızın selam saygı ve teşekkürleri var. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Emanetleri en iyi şekilde değerlendireceğiz. Çok çalışacağız. Kesinlikle kibirlenmeyeceğiz. Elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek 2028 genelinde iktidar kalacağız 2029 yılında Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere 13’de 13 yapacağız” şeklinde konuştu.

Hürriyet mazbatası ile seslendi! “Güç zehirlenmesi yaşamayacağız” - Resim : 4 Hürriyet mazbatası ile seslendi! “Güç zehirlenmesi yaşamayacağız” - Resim : 5

“GÜÇ ZEHİRLENMESİ YAŞAMADAN DEVAM EDECEĞİZ”

Son olarak söz alan Fatma Kaplan Hürriyet, “Halkımız bize görev verdi. Çok çalıştık ve israf etmedik. Ranta değil halka çalıştık. Bu seçimde halkımız daha güçlü bir destekle bir 5 yıl daha gize bu görevi teslim etti. Güç zehirlenmesi yaşanmadan hizmetlere ve göreve devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ