Hürriyet ve Tutuş’tan alkışlanacak hareket

SMA Tip 1 hastası Eslem Lina Akbaş için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve AK Parti adayı Muharrem Tutuş yardım topladı. CHP’nin meclis üyesi adayı Mehmet Ümit Küçükkaya da her iki ismi de tebrik etti.

Hürriyet ve Tutuş’tan alkışlanacak hareket

SMA Tip 1 hastası Eslem Lina Akbaş için yardım kampanyası düzenlendi. İzmit Belediyesi Youtube Stüdyosu’nda gerçekleşen yardım kampanyasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve AK Parti İzmit adayı Muharrem Tutuş yardım topladı.

TUTUŞ BAĞLANDI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kampanyaya Youtube stüdyosunda destek verirken, Muharrem Tutuş da programa bağlandı. CHP’nin meclis üyesi adayı Mehmet Ümit Küçükkaya bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

“AYRI BİR GURUR”

Küçükkaya paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Konu: Eslem Lina Akbaş isimli smalı bebeğimize yardım kampanyası.. Belediye başkanımız ve rakibi Sn. Muharrem Tutuş. İki iddialı adayın kampanyaya destek vermesi İzmit adımıza çok güzel bir düşünce. Projenin İzmit Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Youtuber Stüdyosunda olması ayrı bir gurur.

“İLGİLENENLERE NOT”

İlgilenenlere not: Youtuber stüdyosunun yeri; İzmit Belediyesinde daha önce olmayan şehir kütüphanesinin(Leyla Atakan Şehir Kütüphanesinin),Talk & Smile Cafenin,İnsan Kaynakları İstihdam Ofisi projelerinin olduğu yerle aynı yer.

“KALBİMİZİ ISITTI”

Belki bu hizmetlerin açılışında buluşamayan siyasetçilerin bir evladımıza yardımında buluşması günün alkışlanacak hareketler listesine girecek kadar kalbimizi ısıttı. Bu hizmetler için yine yeniden teşekkürler Fatma Kaplan Hürriyet.”

Hürriyet ve Tutuş’tan alkışlanacak hareket - Resim : 1

Hürriyet ve Tutuş’tan alkışlanacak hareket - Resim : 2