Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’e Muharrem Tutuş reddi!

Kocaeli’de yerel seçim sonuçlarının en çok merak edildiği ilçelerin başında İzmit geliyor.

Kocaeli’de yerel seçim sonuçlarının

Bilindiği üzere CHP İzmit ilçe örgütünün yaptığı ön seçim sonucunda partinin İzmit Belediye Başkan Adayı, mevcut başkan Fatma Kaplan Hürriyet oldu. AK Parti de İzmit Belediye Başkan Adayı olarak geçtiğimiz cumartesi günü Muharrem Tutuş ismini açıkladı. Öte yandan İyi Parti’nin İzmit adayı da bugün belli oldu. O isim ise son genel seçimlerde İyi Parti’nin üçüncü sıra Kocaeli milletvekili adayı Kamil Şirin oldu.

GÖZLER MECLİS ÜYELİKLERİNDE

Belediye başkan adayları belli olduktan sonra gözler meclis üyesi aday listelerine çevrildi. Her parti kendisine en çok oyu getirecek ve belediyede başkanına yardımcı olacak, İzmit halkının taleplerini bilen isimleri arıyor.

SEVİLEN BİR İSİM

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet göreve geldiğinden bu yana iyi anlaştığı isimlerden biri Diyanet Birlik Sen Kocaeli Şube Numan Uysal’dı. Sağ cenahta ciddi ağırlığı olan, sevilen isimlerden biri olan Numan Uysal’ı Başkan Hürriyet seçim sürecinde yanında görmek istiyordu.

DESTEK İSTEDİ

Edinilen bilgilere göre kısa bir süre önce İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet üzerine çalıştığı meclis üyesi listesi için Numan Uysal’a teklif götürdü. Hürriyet Uysal ile yaptığı görüşmede kendisinden meclis üyesi adayı olmasını ve seçim sürecinde yanında olmasını talep etti.

TUTUŞ İLE…

Ancak Numan Uysal AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş ile yakınlıklarına dikkat çekerek, seçim sürecinde Muharrem Tutuş’un yanında olacağını bildirdi. Görünen o ki başkan Hürriyet, Numan Uysal’ın dışında farklı isimlere yönelmesi gerekecek.