Hürriyet’in eski özel kalem müdürü Ümit Duygu Çetiner: Hakkımı helal etmiyorum

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le birlikte uzun yıllar birlikte görev yapan Ümit Duygu Çetiner, İzmit’ten Bodrum’a taşındı. Memuriyetini noktalayan Çetiner, dikkat çeken mesajlar verdi

Hürriyet’in eski özel kalem müdürü Ümit Duygu Çetiner: Hakkımı helal etmiyorum

Ümit Duygu Çetiner, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in en yakın çalışma arkadaşlarından biriydi. Milletvekilliği döneminden bu yana tecrübesiyle Başkan Hürriyet’e birçok katkı sağlayan Çetiner, Hürriyet’in belediye başkanı olmasıyla birlikte Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilmişti.

İPLER KOPTU

Belediye başkanlığının ilk döneminde Hürriyet ile oldukça iyi bir ilişkisi bulunan Çetiner ile Hürriyet’in arası süreç içerisinde açılmaya başladı. Özellikle son bir yılda Hürriyet ile Çetiner’in aralarındaki iplerin hepten koptuğu konuşuluyordu.

BODRUM’A YERLEŞTİ

Hürriyet’in ilk 5 yılı tamamlandıktan sonra, Ümit Duygu Çetiner, Özel Kalem Müdürlüğü görevinden ayrıldı. İzmit’ten taşınıp Bodrum’a yerleşen ve 37 yıllık memuriyet hayatına virgül koyan Çetiner, sosyal medya hesabından hayli dikkat çeken bir mesaj yayınladı.

VEFASIZLIĞI MESLEK EDİNMİŞLERE…

Kendisine vefasızlık yapıldığına vurgu yapan Ümit Duygu Çetiner, “Vefasızlığı meslek edinmişlere de hakkımı helal etmiyorum” ifadelerine yer verdi. İşte yıllarca Başkan Hürriyet ile mesai arkadaşlığı yapan Ümit Duygu Çetiner’in hem İzmit’e hem de işine veda mesajı:

VİRGÜL KOYDUM

“Veeee.....

37 yıllık memuriyetime emeklilikle bir virgül koydum.

Yine, yeniden bana iyi gelen dostlarımla birlikte Bodrum'da yeni hayatıma başlıyorum.

BU AYIP SİZE ÖMÜR BOYU YETER

Özellikle mutsuz olduğum yerden ayrılmanın sonsuz mutluluğunu yaşıyorum. Katkısı olanlara teşekkür ederken, vefasızlığı meslek edinmişlere de HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. Bu ayıp da size ömür boyu yeter.

Rabbim bir daha karşılaştırmasın yeter.

İyi geceler…..”

Hürriyet’in eski özel kalem müdürü Ümit Duygu Çetiner: Hakkımı helal etmiyorum - Resim : 1

Kaynak: Gamze Karaaslan