Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’ten İzmit’e opera binası!

Başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri anlatan İzmit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet İzmit’te opera ve bale salonu binası sözü verdi.

Başkan seçilmesi durumunda hayata

İzmit Belediye Başkanı ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, seçimlere bir hafta kala projelerini anlattı. Bugün Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen proje tanıtım toplantısında Hürriyet geçmiş 5 yılda yaptığı projeleri anlatarak sunumuna başladı. Daha sonra vaatlerine geçen Başkan Hürriyet, yeniden başkan seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi vaat ettiği projeleri anlattı.

“OPERA BİNASI”

Kentlilik bilinci için var gücü ile çalışacaklarını ifade eden Hürriyet, Sanat kenti İzmit için Opera ve Bale binası projesi olduğunu söyledi. “Hiçbiri vaat değil. Hepsi aağı yere basan, yeri belli projesi belli projeler. Sırf yapmak için halk dokunmayan projeler koymadık. Sanat Kenti İzmit için Opera ve Bale binası yapmak istiyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız salon. Bu program için ne Kongre Merkezini ne de SDKM’yi alamadık. O yüzden burada yapıyoruz.

“SU MÜZESİ”

Dijital Kent Bellediği müzesi kurmak istiyoruz. Nikomedia, bizans, osmanlı ve Cumhuriyet Tarihini dijital bir ortamda sunmak istiyoruz. Hulusi Kentmen’in çocukluğunun evinin geçtiği evi kamulaştırmıştık. Burada yaşayan bir müzeyi kente kazandırmak istiyoruz. Ferdane Hanım konağı ise Gastronomi mutfağı olarak hizmet verecek. Bir su müzesi kente kazandırmak istiyoruz. Eski liman kenti. Müzeleri önemsiyoruz. Turzim ile alakalı Akmeşe bölgesinde Ekolojik tuzim bölgeleri oluşturmak istiyoruz. Yeni otoban ile birlikte o bölgeler kontrolsüz hale geldi” dedi.

sunum

Kanko’dan Katırcıoğlu’na; “Kimsenin tanımayacağı vekil”

Hürriyet: Büyük soygunun önüne geçtik!

Yıldızlı; “31 Mart günü ceplerine tansiyon hapı koysunlar”

Sarı’dan Büyükakın’a; “Velisi olduğu adayı mağlubiyetten kurtaramayacak”

Bilgin’den Büyükakın’a “Sen bu kenti yönetemezsin vizyonsuzsun”