Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’ten kongre yorumu: Ufak tefek şeyler olur

Nokta TV ekranlarına konuk olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz hafta gerçekleşen il kongresi hakkında konuştu Hürriyet olaylı geçen kongre hakkında, “Ufak tefek şeyler olabilir” dedi.

Nokta TV ekranlarına konuk

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV ekranlarında “Ebru Şimşek ile Şehirde Konuşulmayanlar” programının konuğu oldu. Programa katılan Hürriyet Nokta Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Gazeteci Ahmet Akçaalan’ın sorularını cevaplıyor. Hürriyet, geçtiğimiz hafta tartışmalı olarak gerçekleşen il kongresi hakkında yorum yaptıç Hürriyet, geçmiş yıllarda kongrelerin daha haşin geçtiğini belirterek “Ufak tefek sorunlar olabilir” dedi.

“KİMSEYİ KIRMADAN SİYASET YAPTIM”

Kongre değerlendirmesi yapan Hürriyet şu sözlere yer verdi: “CHP çok kıymetli bir parti. Ben yıllardır bu çatı altında kimseyi kırmadan siyaset yaptım. Bugüne kadar sosyal medya üzerinden hiçbir partili hakkında bir şey paylaşmadım. Ya da kürsülerde bir sıkıntı yaşamadım. Geçmişte CHP’de örgütsel sorunlar daha fazlaydı. Bu kongreden önce daha nasıl kongreler yaşadık. Bu bizim aslında zenginliğimiz. Daha rahat eleştiriyoruz. Konuşmaz,biat edersek biz,biz olmaktan çıkarız.

“GÜNAHI PARTİNİN DEĞİL”

Bu kongre bana göre diğer kongrelerden daha rahat geçti. Kongrelerde ufak tefek şeyler olabilir.Kişiler arasında ufak tefek sorunlar olabiliyor. Kişiler arasındaki sorunların günahı partinin değildir. Partimiz kıymetli tabana ve ilkelere sahip. Kongrelerde de zaman zaman ssorunlar yaşanır. CHP’de daha haşin geçmiş kongreler vardır” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mansur Yavaş'a yakınlığıyla bilinen Ankara
Sıradaki Haber Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan Yüksel Arslan görevi bırakıyor!