Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’ten mini İzmit mitingi!

Seçim öncesi ‘Büyük İzmit Yürüyüşü’ düzenleyen İzmit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet daha sonra belediye binası önünde mini bir miting düzenledi.

Seçim öncesi ‘Büyük İzmit

Seçim öncesi son propaganda gününde İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet ‘Büyük İzmit Yürüyüşü’ gerçekleştirdi. CHP’li seçmenler ve Fatma Kaplan Hürriyet’e destek veren vatandaşların katılımıyla gerçekleşen yürüyüş .Merkez Bankası önünden başlayıp Yürüyüş Yolu güzergahından Belsa Plaza’ya kadar devam etti.

SADECE TÜRK BAYRAĞI

Yürüyüşe Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Nail Çiler, KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin, İl Başkanı Bülent Sarı, İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İl Yöneticileri partililer ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş boyunca parti bayrakları yer almazken sadece Türk Bayrağı yer aldı.

“ŞİMDİDEN ZAFERİNİZİ KUTLUYORUM”

BELSA Plaza önünden biten yürüyüş sonrası selamlama konuşmaları yapıldı. İlk Konuşmayı İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan gerçekleştirdi. Ercan konuşmasında, “Yarın akşam bu meydandan tekrar birlikte 5 yıllık zaferimizi kutlayacağız. Bu sefer Güçlü meclisimiz ile kutlayacağız. Sizden istediğimiz önümüzdeki 5 yıl güçlü başkan ve güçlü meclisi oluşturmak. Şimdiden zaferinizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”

Daha sonra kürsüye çıkan İl Başkanı bülent Sarı, “Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini İzmit’te iktidar yapmaya hazır mısınız? Örgütümle gurur duyuyorum, Vekillerimle gurur duyuyorum. Başkanlarımızla gurur duyuyorum sizlerle gurur duyuyorum. Her bir oy sisteme girene kadar sandıktan ayrılmayacağız, Fatma Kaplan Hürriyet Başkanımızı tekrar Belediye Başkanı Yapacağız” dedi.

“YOLUNUZ AYDIN OLSUN”

Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ise, “2 Bayramı bir arada yaşayacağız. Hem fatma Hanımız hem Atasoy kardeşimi görmek istiyorsanız sandıklara sahip çıkın. Yüreğinize sahip. Biz her zaman vicdanı hür nesiller yetişen atanın çocuklarıyız. Yolunuz aydın olsun. Bu bahar erken geldi” dedi.

“TANSİYON HAPI ALMAYI UNUTMASINLAR”

Daha sonra söz alan Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, “Türkiye ittifakını kıskanmış sayı Tipioğlu. 12 ilçede emekliler seni arıyor. 31 Mart’ta emekliler sana güzellik yapacak. Yarın Pazar. 6 milletvekili, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhakkak tansiyon hapı almayı unutmasın. Sandıklar açılınca o hapa ihtiyaçları olacak” şeklinde konuştu.

“DAHA BÜYÜK BİR DOKUNUŞ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ise, “Kimileri bizim hayalimiz teleferik yapmak diyor. Bizim hayalimiz insanların mutlu şekilde yaşadığını sağlamak. Bizim hayalimiz bu kenti diğer şehirler ile yaraşır hale getirmek. Sosyal belediyecilik nedir Fatma Başkan bize gösterdi. Şimdi daha büyük bir dokunuş ile büyükşehirde kazanacağız” dedi.

“5 YIL DAHA RANTA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Son olarak kürsüye çıkan İzmit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “5 yıl önce bu coşkuyu yaşamıştık. 15 Yıl sonra halkın belediyesini kuracağız israfı biteceğiz demiltij. Söz veriyoruz. Kazanacağız demiştik, sözümüzü tuttuk kazandık. Şimdi yine söz veriyorum kazanacağız, kazanacağız, hiç şüpheniz olmasın. 5 yıl daha ranta geçit vermeyeceğiz. 5 Yıl daha sosyal belediyeciliğin bayrağını zirvede tutacağız. Bütün örgütümüze teşekkür ediyorum. Hepimiz tek yürek olduk. Bu tek yürek bizlere kazandıracak. Yarın sandıkları sahip çıkıp sonra burada zafer kutlayacağız” dedi.