Hürriyet’ten Sarı iddiası!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Bülent Sarı ile bire bir yaptığı görüşmelerin haber yaptırıldığını iddia etti

Hürriyet’ten Sarı iddiası!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV ekranlarında “Ebru Şimşek ile Şehirde Konuşulmayanlar” programının konuğu oldu. Programa katılan Hürriyet Nokta Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Gazeteci Ahmet Akçaalan ve Ebru Şimşek’in sorularına yanıt verdi.

“KANITLAYAMAM”

İl Başkanını Belediye Başkanı hakkında gazetelere haber yaptırması iddialarına açıklık getiren Başkan Hürriyet, “Duyumlarım var” dedi. Konu ile ilgili Hürriyet, “En çok üzüldüğüm konulardan bir tanesi. Birebirde konuştuğumuz aile içinde kalması gereken konular biz daha masadan kalkmadan onların en samimi olduğu gazetelerde manşet oluyor. İki kişinin konuştuğu nasıl manşet oluyor? Benden çıkmadığına göre ne yazık ki oldu. Kötü niyetli değildir mutlaka, kendince yorum yapmak istemiştir. Bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Bir ortamda konuşulan şeyleri yazdırıp çizdirmek doğru değil. Duyumlarım var ama kanıtlayamam” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ